Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Sen jednej dcéry

Francine RiversKumran (2024) • Séria Martino dedičstvo • 2. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
21,90€
Zľava 21%
17,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Román Francine Riversovej Sen jednej dcéry je druhým dielom pútavej a lyrickej rodinnej ságy Martino dedičstvo.

Dramatické pokračovanie série Martino dedičstvo sa sústreďuje na Martinu vnučku Carolyn, ktorá dospieva v turbulentných 60. rokoch 20. storočia a snaží sa zorientovať v napätých rodinných vzťahoch.

Na vysokej škole okúsi slobodu, ale otrasená osobnou tragédiou sa ponára do opojnej undergroundovej kultúry San Francisca. Keď sa z nej znova vynorí, ešte bezradnejšia ako predtým, zdráhavo hľadá pomoc v rodine a u svojej dcéry May Flower Dawn.

Keď si Dawn vypestuje pevnejšie puto s babičkou než s vlastnou matkou, na povrch vyplávajú staré konflikty. Dawn sa chce vyhnúť chybám svojich predkov a zaumieni si, že sa stane mostom, ktorý ženy v rodine prepojí, nie múrom, ktorý by ich navždy rozdelil.

Sen jednej dcéry je dojímavou bodkou za nezabudnuteľnou ságou o nevyslovených bolestiach, ktoré rozožierajú rodinné vzťahy, o obetách, ktoré matky prinášajú kvôli svojim dcéram, a o sile bezpodmienečnej lásky.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Her Daughter's Dream Rok vydania: 2024 ISBN: 9788089993949 Rozmer: 176×250 mm Počet strán: 504 Väzba: brožovaná Štýl: duchovný, historickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách