Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Prianie - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Nicholas SparksIkar (2022)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 45%
8,20€

📚Nová za 11,00€ (Zľava 26%) Zobraziť novú knihu

Život šestnásťročnej Maggie Dawesovej zmenilo stretnutie v nevhodnom čase s nevhodným chlapcom. Aby sa rodičia vyhli klebetám, poslali Maggie k tete na vzdialený ostrov. V zabudnutom mestečku Ocracoke má Maggie o niekoľko mesiacov porodiť a dieťa okamžite prenechať adoptívnym rodičom. Maggie je vo svete rybárov úplne stratená, chýba jej ruch Seattlu a rodina, aj keď s konzervatívnymi názormi. Našťastie, teta jej nájde doučovateľa Brycea Tricketta. Prirodzený, úprimný mladík odhalí Maggie zvláštnosti mestečka aj jeho vetrom ošľahanú pláž a zasvätí ju do tajomstiev fotografovania. Táto vášeň predurčí zvyšok jej života. Ako renomovaná fotografka neskôr prevádzkuje úspešnú galériu v New Yorku a jej fotografie pozná celý svet.

Krátko pred Vianocami však Maggie zasiahne krutá správa a neostáva jej iné, len sa s ňou zmieriť. Možno preto sa zbližuje s mladým kolegom, ku ktorému ju viaže čoraz vrúcnejšie puto. Posledné dni roka strávia Maggie a Mark spolu a Maggie mu vyrozpráva príbeh o láske, ktorá jej zmenila život spôsobom, aký by si len málokto vedel predstaviť.


Originálny názov: The Wish Rok vydania: 2022 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách