Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Kruhy na vode (Dominik Dán) TOP #1

Dominik DánSlovart (2024) • Edícia Slovenské TOP krimi • Séria Krimi Dominika Dána • 38. diel

🍌 Predobjednávka, vychádza 7. 6. 2024
16,95€
Zľava 21%
13,39€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

38. diel série Krimi Dominika Dána s názvom knihy Kruhy na vode v predaji.

Po vražde bossa podsvetia zavládla v Našom Meste dusivá atmosféra. Všetkým bolo jasné, že odveta na seba nenechá dlho čakať, prinesie novú vlnu krvi prelievania. Chlapcom z oddelenia vrážd sa naskytne nečakaná príležitosť - zastaviť hroziacu katastrofu, vrátiť do našich ulíc pokoj a pohodu.

Krauz sa snaží využiť osobné kontakty na dvoch rivalov, Bossových nástupcov, a zmieriť ich na spoločnej schôdzke. Detektív netuší, že plány mu zhatí iná tajná veľmoc, ktorá, hoci platená z tých istých daní ako detektívi, stojí občas proti nim. Strieľa sa, Krauz ani nie rok po nepríjemnom bolestivom zážitku s tajnou službou je opäť na muške, no po dlhom čase je aj on donútený strieľať na človeka. Lietajú guľky tým správnym smerom? Ako má detektív z oddelenia vrážd odhaliť, kto je v tomto zamotanom prípade na jeho strane a kto je nepriateľ? Keď konečne nájde odpovede, uvedomí si, že sa s nimi nemôže podeliť. Rozlúštenie záhady je zahalené tajomstvom a všetkým záleží iba na tom, aby to tak aj ostalo, aby nič nepreniklo na verejnosť. Krauz napokon podľahne nátlaku kolegov z kancelárie stoštyridsaťjeden. Kľúč k tajomstvu pochová, akoby ho do vody hodil, ostanú len kruhy na vode.

Autorove tituly (knižky, okrem výnimiek, nie je nutné čítať v danom poradí - každá z nich ponúka plnohodnotný zážitok :))

Časová následnosť príbehov:


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Kruhy na vode Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055667461 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 304 Väzba: pevná s prebalom Štýl: napínavýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách