TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Stretneme sa pri jazere (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Carley FortuneAURORA (2024)

🌴 Okamžite na stiahnutie
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Dvaja neznámi sa náhodne stretnú a prežijú deň plný zážitkov. Dajú si sľub, ktorý jeden dodrží, ale druhý poruší, a ktorý ovplyvní ich životy. Nový, dychberúci román od autorky bestselleru podľa New York Times, Každé ďalšie leto.

Fern Brookbanksová premárnila priveľa svojho dospelého života premýšľaním o Willovi Baxterovi. S nesmierne príťažlivým, oduševneným umelcom strávila ako dvadsiatnička len dvadsaťštyri hodín. Z náhodného stretnutia sa vykľul deň plný zážitkov v meste. Načasovanie im síce nehralo do karát, ale ich prepojenie bolo nepopierateľné: podelili sa o všetky tajomstvá, všetky sny a dohodli sa, že sa stretnú o rok. Fern prišla. Will nie.

Život tridsaťdvaročnej Fern vyzerá celkom inak, než si ho predstavovala. Nežije v meste, vrátila sa domov a vedie matkin rezort. Kedysi si sľúbila, že k tomu nikdy nedôjde. V rezorte vládne zmätok, manažérom je jej bývalý priateľ a Fern netuší, kde začať.

Potrebuje plán, záchranné lano. Na jej prekvapenie jej ho hodí Will, ktorý prichádza s deväťročným oneskorením, kufrom v ruke a ponukou pomoci. Možno je jediným človekom, ktorý vie, čím si Fern prechádza. Ako však môže veriť fatamorgáne v drahom obleku, ktorá sa vôbec nepodobá na mladého muža spred desiatich rokov? Will niečo skrýva a Fern si nie je istá, či chce jeho tajomstvo odhaliť. Pred desiatimi rokmi ju však zachránil. Dokáže urobiť to isté ona pre neho?

Originálny názov: Meet Me at the Lake Rok vydania: 2024 Počet strán: 296 Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách