TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Arsene Lupin, Dôverné priznania (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Maurice LeblancIkar (2024) • Séria Arsene Lupin • 2. diel

🌴 Okamžite na stiahnutie
12,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

MILOVANÝ AJ NENÁVIDENÝ A STÁLE NA SLOBODE

Pokračovanie príbehov o nepolapiteľnom lupičovi Arsénovi Lupinovi sa opäť nesie v duchu nečakaných zvratov a humorných situácií.

Znova stretávame vrchného inšpektora Ganimarda, šéfa la Sureté pána Dudouisa či Sherlocka Holmesa. Ich konflikty s Lupinom sú však tentoraz oveľa vyhranenejšie a celková výstavba deja mnohonásobne intenzívnejšia. Lupin, ktorý prekypuje mladistvým elánom a radosťou zo života, dokáže majstrovsky vyskladať dejovú líniu svojho nekalého zámeru tak, aby zo súboja po mnohých peripetiách nakoniec vyšiel ako víťaz. A obdivu sa nedokážu ubrániť ani jeho protivníci.

Druhá séria príhod Arsena Lupina obsahuje tri príbehy z výberu autorovej vnučky (Les aventures extraordinaires d'Arsene Lupin, 2011) a šesť nových príbehov (Pekelná pasca, Šál zo šarlátovo červeného hodvábu, Edith s labuťou šijou či Arsene Lupin sa žení a i.), ktoré vyšli v Editions Archipoche pod názvom Les confidences d'Arsene Lupin (2021).

Originálny názov: Les aventures extraordinaires d'Arsene Lupin, Les confidences d'Arsene Lupin Rok vydania: 2024 Počet strán: 272 Štýl: mysteriózny, dobrodružný, napínavýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách