TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Kaviareň Pumpkin Spice (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Laurie GilmoreGrada (2024) • Séria Prístav snov • 1. diel

🌴 Okamžite na stiahnutie
15,29€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Jeanie Ellisová nikdy nevlastnila kaviareň. Nielen že netuší ako ju spravovať, no už vôbec nevie ako zapadnúť medzi obyvateľov malého mestečka Dream Harbor. Je to však pre ňu vynikajúca príležitosť začať odznova, presne ako dúfala. Jeanie je odhodlaná menej rozprávať, byť menej intenzívna, a čo najskôr pripraviť pre obyvateľov a jej nových susedov najlepšiu kávu s príchuťou tekvice.
Logan Anders má rád svoju pravidelnú dávku kofeínu v najlepšej a jedinej malomestskej Kaviarni Pumpkin Spice. Okrem toho sú jeho najdôležitejšími hodnotami stabilita, pokoj a vyhnutie sa klebetám členov knižného klubu. Ako najlepší lokálny farmár dodáva čerstvú zeleninu a ovocie do Kaviarne Pumpkin Spice roky, no nová, trochu nemotorná a bláznivá majiteľka ho vyvedie z mieri.
Pragmatického Logana rozčuľuje Jeanie spontánnosť a ju zase jeho nevrlosť. Avšak práve Logan je človek, ktorý je jej vždy ochotný pomôcť.

Originálny názov: The Pumpkin Spice Café Rok vydania: 2024 Počet strán: 272 Štýl: mysteriózny, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách