Od studené kuchyně, polévek a omáček, přes maso, ryby a zeleninu až po moučníky, nápoje a zavařování,to vše naleznete na více než 500 bohatě ilustrovaných stranách. Kuchařka přináší přes 2000 receptů na každodenní i sváteční vaření a navíc 40 stran školy Zobraziť viac
Od studené kuchyně, polévek a omáček, přes maso, ryby a zeleninu až po moučníky, nápoje a zavařování, to vše naleznete na více než 500 bohatě ilustrovaných stranách... Zobraziť viac
Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra... Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom... Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom... Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom... Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom, nápojom a zaváraninám... Zobraziť viac
V knihe Veľká domáca kuchárka 2 sme sa usilovali vybrať pre vás jedlá typické pre európske krajiny, recepty vhodné na každodenné varenie i na slávnostné príležitosti, nápady na využitie známych surovín i recepty s menej bežnými ingredienciami. Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom, nápojom a zaváraninám... Zobraziť viac
V knihe Veľká domáca kuchárka 2 sme sa usilovali vybrať pre vás jedlá typické pre európske krajiny, recepty vhodné na každodenné varenie i na slávnostné príležitosti, nápady na využitie známych surovín i recepty s menej bežnými ingredienciami. Zobraziť viac
Európska kuchárka obsahuje kapitoly: Šaláty a studená kuchyňa, Polievky a omáčky, Mäso, Hydina a domáci králik, Zverina, Ryby a plody mora, Zelenina a huby, Strukoviny a obilniny, Zemiaky a ryža, Cestoviny, Vajcia a syry, Múčniky, Teplé sladké jedlá... Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom... Zobraziť viac