Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Kubko sa učí rozprávať - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€
Zľava 35%
8,39€

📚Nová za 10,19€ (Zľava 21%) Zobraziť novú knihu

Knihy sú veľmi dôležitou súčasťou vývinu detskej reči. Deti v ranom veku potrebujú, aby sa s nimi dospelí rozprávali jednoducho približne na takej úrovni, na akej sú samy. Znamená to, že by mali používať jedno- až dvojslovné vety s emocionálnym nábojom. Práve táto knižka im na to poskytuje veľmi dobrý návod. Dieťa môže s rodičom sledovať obrázky, počúvať citovo podfarbené citoslovcia, opakovať ich. Rovnako dáva rodičovi priestor aj na improvizáciu a tvorivosť, možnosť pridať jedno slovo, dve slová alebo krátke vety. Ak hľadáte prvú knihu pre svoju ratolesť, túto rozhodne odporúčam.
PhDr. Lucia Palugyayová, logopedička

Spoznajte Kubka a jeho veselú rodinku!
Tento malý huncút sa stane obľúbeným spoločníkom vášho dieťaťa v období, keď sa začne oboznamovať s rečou.

Úvodná časť Kubkových príhod je určená najmenším, ale aj trochu starším deťom s oneskoreným vývinom reči. Publikácia sa zameriava predovšetkým na citoslovcia a samohlásky, ktoré by ročné deti už mali ovládať. Kniha má jednoduchú formu a obsahuje krásne ilustrácie, ktoré deti nabádajú, aby pomenúvali predmety a opakovali zvuky, vďaka čomu sa prirodzeným spôsobom zdokonaľuje ich reč.

Kubko sa učí rozprávať - Hravé napodobovanie zvukov pre najmenších je prvá knižka zo série Učím sa rozprávať.

Originálny názov: Pucio uczy się mówić Rok vydania: 2020 Rozmer: 205×250 mm Počet strán: 84 Väzba: leporelo Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách