Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Rockový sen - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Monika WurmBrána (2017) • Séria Rockové tango • 2. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,99€
Zľava 35%
7,79€

Na naliehavú žiadosť anglickej televízie sa rockový titan Damien Shane stáva porotcom kastingovej speváckej súťaže. Na prvý pohľad arogantný hudobník sa ani štyri roky po smrti milovanej Sunshine nedokáže zmieriť s krutosťou osudu. Za celý ten čas si k telu nepripustil jedinú bytosť ženského pohlavia.
Damien sa zmenil. Podrezaný jazyk využíva ako bodnú zbraň, ktorou si chráni vlastné vnútro i súkromie. Hoci sa z neho stal lepší človek, niekedy sa predsa len nevyhne drobnejším konfliktom so zákonom. A práve v čase, keď si prostredníctvom verejnoprospešných prác odpykáva trest, spoznáva Melody. Sebavedomá punkerka sa stáva jeho nepríjemnou spoločníčkou, ktorá si odpracováva podobný trest. Jej poznávacím znamením nie sú iba dúhové vlasy a výstredný odev, ale aj dar v podobe rockového hlasu. Osud sa pohrá so životmi hlavných hrdinov a tí sú si bližší, ako by sami čakali.
Dokáže Damien opäť milovať? Dokáže milovať ženu, ktorá ho neskutočne vytáča a privádza na pokraj šialenstva? Skrotí ju? Rozhodne sa otvoriť jej svoje zlomené srdce?
Scelia sa v tomto dojímavom príbehu Damienove rozbité sny? A dá sa to vôbec? Život je predsa taký nevyspytateľný, rovnako ako aj záver tohto príbehu...

Originálny názov: Rockový sen Rok vydania: 2017 Rozmer: 150×210 mm Počet strán: 400 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách