TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Na konci s dychom - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Rebecca DonovanNOXI (2015) • Séria Dych • 3. diel

🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil
13,90€

Dostupné aj v kolekcii za skvelú cenu.

Vnútri stále horím. Rozmýšľala som, čo by som mala spraviť, aby som to utrpenie v sebe potlačila. Nezvládala som to spraviť sama. Potrebovala som pomoc. Bola som zúfalá.

Dlho očakávaný záver série Dych budete hltať so zatajeným dychom!
Strhujúci príbeh o láske, ktorá mení životy, o nevýslovnej krutosti a nečakanej šanci vykúpiť sa z pekla sa dočkal svojho grandiózneho finále! Tretí a poslednýkrát sa tak stretneme s Emmou Thomasovou, ktorá zo všetkých bojuje s tým, aby ju temné tajomstvá jej minulosti nestiahli ku dnu. Aby aj ona mohla prežiť šťastný a pokojný život s človekom, na ktorom jej najviac záleží. Má to však háčik.

Emma Thomasová sa skrýva. Pred všetkým a pred každým ... vrátane jej samej. Ale nemôže sa skrývať navždy. Jej minulosť ju nájde, a jej tajomstvá nezostanú v tichu – a nezáleží na tom, ako veľmi chce, aby jej odpustili. Emma zistí, že úprimnosť môže zraniť viac ako zrada, a že pravda môže mať cenu jedinej lásky, akú kedy mala.



Originálny názov: Out of Breath Rok vydania: 2015 Rozmer: 150×230 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách