V záhradke či v sade alebo okolo domu prichádzajú situácie, keď nevieme ako správne postupovať. Raz pri omladzovacom reze nevieme, na akom dreve rodia broskyne či višne, inokedy zase kedy máme vysádzať mrkvu a s čím ju môžeme kombinovať na hriadke, aké le Zobraziť viac
Dlhé týždne náročnej práce súvisiace s napĺňaním obsahu kníh, popismi nasnímaných škodcov a chorôb a postupmi sú teda za nami. Teraz v rukách držíte prvú z plánovaných publikácií o modernej ochrane záhradných plodov pestovateľov a záhradkárov... Zobraziť viac
Pestovanie zeleniny a ovocia láka čoraz viac ľudí u nás. Mnohí si chcú dopestovať vlastné plody, o ktorých vedia, že počas dozrievania neprešli spŕškou chemických postrekov a nie sú zdravotnou hrozbou pre deti i dospelých... Zobraziť viac
Táto publikácia by isto nemala chýbať v knižnici žiadnej záhradkárskej rodiny. Je to kniha-pomocník, ktorý vám v mnohých... Zobraziť viac
Radosť nám poskytuje každá kvetina, okrasný krík či strom, ktoré s úctou do záhradky sadíme a o ktoré sa v priebehu roka staráme, aby priniesli vytúženú krásu, poskytli životnú energiu, zbavili nás každodenných stresov a potešili našu ubolenú dušu... Zobraziť viac
Radosť nám poskytuje každá kvetina, okrasný krík či strom, ktoré s úctou do záhradky sadíme a o ktoré sa v priebehu roka staráme, aby priniesli vytúženú krásu, poskytli životnú energiu, zbavili nás každodenných stresov a potešili našu ubolenú dušu... Zobraziť viac
Rok v zeleninovej záhrade je rovnako ako kniha Rok v ovocnej záhrade každodenný praktický sprievodca skúseného i menej skúseného záhradkára. Autorkou tejto knihy je uznávaná slovenská odborníčka na pestovanie zeleniny profesorka Magdaléna Valšíková... Zobraziť viac
Akosi symbolicky v čase, keď kvitne väčšina byliniek s liečivými účinkami, vychádza táto kniha o sile a pôsobnosti liečivých rastlín dopestovaných v záhradách či črepníkoch. Nielenže sú krásne, ale môžeme ich využiť v kuchyni pri príprave chutných jedál.. Zobraziť viac
Pestovanie zeleniny a ovocia láka čoraz viac ľudí u nás. Mnohí si chcú dopestovať vlastné plody, o ktorých vedia, že počas dozrievania neprešli spŕškou chemických postrekov a nie sú zdravotnou hrozbou pre deti i dospelých... Zobraziť viac