Tématem publikace jsou nejen tesařské konstrukce, ale celkově problematika dřevěných konstrukcí podle současně platných technických norem a na ně navazujících předpisů. Publikace seznámí čtenáře se základními pojmy z oboru... Zobraziť viac
Základný zdroj informácií ako si budovať zdravý obraz o tele a navždy uzavrieť s jedlom mier. Skúsené odborníčky v oblasti výživy a porúch stravovania motivujú čitateľov k zdravému vzťahu k telu, aby pri stravovaní znova objavili vnútornú múdrosť... Zobraziť viac
Náučná kniha so zvukmi pre najmenších, určená na osvojenie si základných slovíčok v dvoch jazykoch - slovenčine a angličtine... Zobraziť viac
Ošetrovateľstvo teória a vedec - OSVETA - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 100 str. - ISBN: 978-80-8063-304-2 - Zobraziť viac
Obsah: - Kapsičky zo sviečkovice - Brašovské pečené - Cesnaková restovaná bravčová pečeň s pretlačenými zemiakmi - Pečený zajačí chrbát - Cibuľová roštenka - Pečená morčacia pečeň - Pečené plátky teľacej pečene - Kuracie pečienky s jabĺčkami Zobraziť viac
Pripravili sme kuchársku knihu, ktorá sa venuje stravovaniu detí od ukončenia 4. mesiaca do 3 rokov. Kniha obsahuje až neuveriteľných 101 receptov, ktoré sú od najznámejších slovenských influenceriek a blogeriek, ktoré sú matkami a tieto recepty.... Zobraziť viac
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“... Zobraziť viac
Obsah: Višňové truffle guľky Marcipánové guľky Orieškový bonbón Pomarančové tiramisu Orechová keksová roláda Rumové... Zobraziť viac
Obsah: Zabíjačkový prekladanec Prekladané krupicové halušky Prekladaný ružíčkový kel Cibuľové prekladané... Zobraziť viac
Obsah: Paradajka plnená bryndzou Paprika plnená šunkovým krémom Paštéta z kuracieho mäsa Jablko plnené orechovo-syrovým... Zobraziť viac
Obsah: Teľací perkelt Zapečený perkelt Hovädzý perkelt Vajecný perkelt Srnčí perkelt Teľací paprikáš s... Zobraziť viac
Jedným zo základných atribútov samosprávy a nevyhnutným predpokladom pre zabezpečenie plnohodnotnej realizácie práva územných samosprávnych celkov na samosprávu je zakotvenie ich právnej subjektivity a majetková autonómia. A práve hospodárenie so svojím.. Zobraziť viac
Obsah: Medovník Penové rezy Rigó Janči Čokoládová kocka Ríbezľový muffin Broskyne Ovocný chlieb Čokoládová jahodová... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
Lekárska veda urobila pri liečení a predchádzaní chorôb pomocou živín v posledných rokoch nesmierne pokroky. Autorka tejto publikácie sa špecializovala na ortomolekulárnu medicínu, ktorá lieči živinami, t. j. látkami obsiahnutými v ľudskom tele... Zobraziť viac
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví. Generacemi ověřené recepty zvládne každý... Zobraziť viac
Obsah: Dukátové buchtičky Rožky kysnuté na vode Orechová brioška Banánový koláč Korenený jablkový koláč Koláč so... Zobraziť viac
Obsah: Fazuľový guláš Zemiakový paprikáš s párkom Stará trhanka Kaša s jahňacinou Obličky so špikom Mäso na spôsob... Zobraziť viac
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál... Zobraziť viac
Úspešná kniha vydaná v nemeckom vydavateľstve Deutscher Ärzte-Verlag pod titulom "Ultraschall-Kurs" a podtitulom "orgánové... Zobraziť viac