Cukrfree kuchařka pro malé i velké je nepostradatelnou knihou pro každého, kdo se zajímá o zdraví nejen svoje, ale i celé své rodiny. Najdete v ní více než 120 unikátních receptů s minimálním obsahem cukru, a s ideálním poměrem... Zobraziť viac
Takmer 1000 vyskúšaných receptov našej i medzinárodnej kuchyne. S touto knihou si v kuchyni poradia tak začínajúce i skúsené gazdinky, ako aj muži. Zobraziť viac
Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale neviete, ako začať? Táto kniha vám ukáže, že variť jednoducho, zdravo a chutne zo zdravých surovín vôbec nie je zložité a už vôbec nie finančne... Zobraziť viac
Kniha predstavuje revolučný prístup vo vnímaní nášho stravovania. Neočakávajte diéty, obmedzovanie alebo hladovky – práve naopak. Pripravte sa na nálož jedla, ktorá vám dodá energiu, vitalitu a zdravie... Zobraziť viac
Nový aktualizovaný a prepracovaný 1. diel publikácie Najkrajšie pešie okruhy je výber 25 najkrajších okruhových trás na Slovensku. Čitatelia si v nej nájdu päť výletov z Vysokých Tatier a Západné Tatry, Nízke Tatry, Slovenský raj... Zobraziť viac
Po dvou úspěšných Motorkářských průvodcích po Čechách a Moravě se autor rozhodl zmapovat také nejkrásnější trasy Slovenska. Kromě popisu krás přírody a nejhezčích historických pamětihodností uvádí opět nejlepší hotely a penziony... Zobraziť viac
Cestoviny pre každého Zobraziť viac
Zemiaky sú nenahraditeľnou surovinou v každej kuchyni. Sú nízkoenergetické a ľahko stráviteľné. Pre ich širokú použiteľnosť ich právom označujeme ako náš druhý chlieb. Môžeme ich pripravovať ako prílohu k hlavnému jedlu, ale aj ako hlavné jedlo alebo... Zobraziť viac
Štýlová, presvedčivá, múdra, zábavná - a práve včas: najlepšia kniha o nechudnutí, ktorá môže radikálnym spôsobom zmeniť vaše zmýšľanie a život. Francúzske ženy nepriberajú napriek tomu, že si doprajú chlieb i pečivo, víno a ... Zobraziť viac
Koláče s posýpkou sú stávkou na istotu. Šťavnaté ovocné alebo orechové dobroty lákajú vôňou aj rozmanitosťou. Jednoduchosťou prípravy sú prístupné pre každého. Publikácia Najchutnejšie koláče s posýpkou predstavuje výber... Zobraziť viac
Čo uvariť a ako to stihnúť čo najrýchlejšie? To sú základné otázky každej kuchárky. Veľkou pomocou pri tom býva kuchárska knižka s osvedčenými receptami a možnosť variť bez zdĺhavého váženia surovín... Zobraziť viac
Ovsená kaša, losos, jogurt... Podľa všeobecne rozšírených informácií si myslíte, že sú pre vás zdravé a že vám pomáhajú chudnúť. Ale čo ak práve z nich priberáte? Čo ak vám v skutočnosti zhoršujú zdravie? Vylúčte zo stravy potraviny, ktoré vám... Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
V knihe Ako som vozil Nórov 2 je študovaný prekladateľ a vášnivý šofér autobusu Ondrej opäť v plnej sile. Tentokrát sa dozvieme, aké je to šoférovať ekologické hybridy v extrémnych severských podmienkach, aké sú výhody vozenia turistov na Nordkapp... Zobraziť viac
Tiež sa denne trápiš otázkou „Čo dnes navariť?“ Táto knižka je hotovou kuchárskou bibliou pre ľudí, ktorí žijú fitnessom alebo chcú schudnúť, ale je rovnako vhodná i pre tých, ktorým záleží na zdraví svojej rodiny... Zobraziť viac
V knihe nájdete nie iba recepty vychýrené v 20. storočí, ale aj staré, overené časom, podľa ktorých piekla naša stará mama i jej mama, recepty, ktoré využívali krajové zvláštnosti, zvyky... Zobraziť viac
Nikto nechce vyhadzovať jedlo. Tým som si stopercentne istá. Problém je skôr v tom, že nevieme v rýchlosti vymyslieť, čo uvariť z potravín, ktoré nám ostanú. Hoci všetci vieme, že treba variť tak, aby sme zjedli všetko, čo nakúpime a navaríme, občas sa... Zobraziť viac
Okolo sveta je unikátna obrazová encyklopédia so 75 plnofarebnými mapami, ktoré ukazujú, kde na svete sú najvyššie budovy, najdlhšie rieky, najnebezpečnejšie... Zobraziť viac
Doktor Igor Bukovský vám predkladá výber toho najlepšieho, čo za 10 rokov svojej práce s klientmi v Ambulancii klinickej výživy objavil, pochopil a prežil... Zobraziť viac