Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov. Pred vyše 140 rokmi sa vďaka Košicko-bohumínskej železnici otvorili svetu, vyrástli tatranské osady, desiatky hotelov a sanatórií. Zobraziť viac
V knihe nejde o obyčajný súpis kuchárskych receptov. Autor predkladá dve stovky nanajvýš zaujímavých receptov chutných lahôdok, od jednoduchých až po zložitejšie. Pri výbere jedál do knihy sa snažil o pestrosť, originalitu a zúžitkovanie... Zobraziť viac
Kniha, v ktorej sa 50 osobností Slovenska vyznáva zo svojho vzťahu ku gastronómii a ponúkajú netradičný pohľad na domácu kuchyňu. Osobnosti sú v knihe zastúpené portrétnou fotografiou, rozhovorom, dokumentárnymi snímkami a receptom obľúbeného jedla... Zobraziť viac
Kniha, v ktorej sa 50 osobností Slovenska vyznáva zo svojho vzťahu ku gastronómii a ponúkajú netradičný pohľad na domácu kuchyňu. Osobnosti sú v knihe zastúpené portrétnou fotografiou, rozhovorom, dokumentárnymi snímkami a receptom obľúbeného jedla... Zobraziť viac
Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov. Pred vyše 140 rokmi sa vďaka Košicko-bohumínskej železnici otvorili svetu, vyrástli tatranské osady, desiatky hotelov a sanatórií. Zobraziť viac
V knihe nejde o obyčajný súpis kuchárskych receptov. Ide o dve stovky nanajvýš zaujímavých receptov chutných lahôdok, od jednoduchých až po zložitejšie, ktoré... Zobraziť viac