Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično... Zobraziť viac
Učebnica Suroviny 2 pre prvý ročník učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika... Zobraziť viac
Učebnica obsahuje informácie o komoditách potravinárskeho tovaru živočíšneho pôvodu, o tukoch, koreninách a polotovary. Každá kapitola poskytuje komplexné informácie o zložení... Zobraziť viac
Učebnica Technológie 3 pekár poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby... Zobraziť viac
Druhá časť učebnice Technológia pre študentov prvého ročníka učebného odboru pekár z vydavateľstva Expol Pedagogika... Zobraziť viac
Učebnica Suroviny 1 cukrár obsahuje informácie o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ľudský organizmus z hľadiska energetickej a biologickej hodnoty... Zobraziť viac
Prvá časť učebnice Technológia pre študentov prvého ročníka učebného odboru pekár z vydavateľstva Expol Pedagogika... Zobraziť viac