Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Aj Vás trápi, že neviete čo narýchlo ukuchtiť doma tým svojím papkáčom? Ponúkame Vám recepty na rýchle večere alebo zázraky na panvici od Jany Horeckej. Autorka vybrala do knihy predovšetkým také recepty, ktoré nielenže sú kvalitné a rozmanité, ... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Knida dobrých receptov Zobraziť viac
Hlavné zásady oddelenej stravy spočívajú v rozdelení stravy na dve hlavné skupiny a dve podskupiny... Zobraziť viac
Výber tých najlepších nátierok... Zobraziť viac
Veľká farebná kuchárka. Zobraziť viac
Množstvo skvelých receptov na tradičné i nezvyčajnejšie šaláty zo zeleniny, s mäsom alebo rybami, ryžou či cestovinami ako aj na syrové a chutné ovocné šaláty... Zobraziť viac
Jedna z najžiadanejších kuchárskych kníh nielen Knižného centra vychádza s novou obálkou a v tvrdej väzbe... Zobraziť viac
Zásady delenia stravy sú mimoriadne populárne práve tým, že umožňujú jesť takmer všetko. Záleží iba na správnom usporiadaní jedálneho lístka... Zobraziť viac
Recepty na rôzne príležitosti - od jednoduchých rodinných jedál až po nové nápady na oslavy rozličného druhu. Zobraziť viac
Ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál, chutných šalátov a hlavných jedál zo sladkovodných aj morských rýb... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Kniha obsahuje množstvo vynikajúcich receptov, doplnených o farebnú prílohu s celostranovými fotografiami jedál... Zobraziť viac
Knižka prináša užitočné informácie o rozličných druhoch teplých a studených nápojov káva, čaj, mlieko, ovocné a zeleninové nápoje, alkoholické nápoje a množstvo tradičných i originálnych... Zobraziť viac
Veľká farebná kuchárka. Zobraziť viac
Ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál, chutných šalátov a hlavných jedál zo sladkovodných aj morských rýb... Zobraziť viac
Nátierky sú mimoriadne vďačným pokrmom a pochúťkou. Ich príprava je zväčša nenáročná a rýchla... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Hlavné zásady oddelenej stravy spočívajú v rozdelení stravy na dve hlavné skupiny a dve podskupiny... Zobraziť viac