The only gluten-free baking book you'll ever need, with delicious recipes that work perfectly every time... Zobraziť viac
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy... Zobraziť viac
Kolekcia titulov: Život bez pšenice a Život bez pšenice – recepty do 30 minút. Život bez pšenice: Je možné, aby nevinne... Zobraziť viac
Staroveká múdrosť hovorí, že stravou môžeme ovplyvniť to, ako sa cítime fyzicky, duchovne i intelektuálne. Autorka tejto knihy vychádza z myšlienky, že chorobám treba najskôr predchádzať, a až potom ich liečiť.... Zobraziť viac
Bezlepkové pečenie – jednoduché a rýchle. Chcete alebo musíte piecť bez lepku a potrebujete inšpiráciu? V tejto knihe nájdete všetko, čo hľadáte: ovocné a krémové torty, detské narodeninové torty s motívmi, koláče na plech, zeleninové koláče, muffiny... Zobraziť viac
Zaviesť alergény do detskej stravy skoro a často je najnovšie odporúčanie vo svete potravinových alergií. Táto kniha je... Zobraziť viac
Dr David Perlmutter's #1 New York Times bestseller about the devastating effects of gluten, sugar, and carbs on the brain and body - updated with the latest nutritional and neurological science. When Grain Brain was published in 2013, Dr Perlmutter... Zobraziť viac
Táto kniha je naozaj mimoriadna. Preniká do podstaty vzniku obezity a civilizačných chorôb, opisuje metabolické procesy v organizme, s odkazom na zloženie stravy civilizovaného sveta v posledných 30 rokoch. Vyzdvihuje najmä nebezpečnosť cukru... Zobraziť viac
Silný imunitný systém človeka je základom zdravia. Táto jedinečná kniha vás oboznámi s najdôležitejšími potravinami, ktoré... Zobraziť viac
Druhé vydanie úspešnej knihy o zdravom stravovaní a liečivých účinkoch potravín... Zobraziť viac
Na stránkach tejto knihy zistíte, aké vitamíny, minerály a stopové prvky potrebujete na zvládnutie choroby alebo zdravotného problému alebo ako si môžete posilniť organizmus. Zrozumiteľne je v nej uvedených viac ako osemdesiat bežných... Zobraziť viac
Alice Sherwoodová bola vrhnutá do sveta potravinových alegií, keď jej dvojročnému synovi diagnostikovali alergiu na orechy a... Zobraziť viac
Ak ovocný jogurt obsahuje viac cukru ako zmrzlina a cereálna tyčinka je sladšia ako čokoláda, je jasné, že naše stravovanie nabralo veľmi zlý smer. Pozrite sa na... Zobraziť viac
Spôsob stravovania je pri cukrovke kľúčovou otázkou... Zobraziť viac
Lekárska veda urobila pri liečení a predchádzaní chorôb pomocou živín v posledných rokoch nesmierne pokroky. Autorka tejto publikácie sa špecializovala na ortomolekulárnu medicínu, ktorá lieči živinami, t. j. látkami obsiahnutými v ľudskom tele... Zobraziť viac
Kolekcia titulov: Kváskovanie + Kváskovanie 2 + Kváskovanie 3 Zobraziť viac
Ak ste sa nazdávali, že nemôžete mať potešenie z bezmäsitej kuchyne, poďte sa pustiť do našich ľahkých, rýchlych a... Zobraziť viac
Fuss-free, simple and delicious recipes to see you through the festive season, that all of the family will love! ... Zobraziť viac
Soothe your soul and boost your immunity with these easy and delicious soup recipes that incorporate Traditional Chinese Medicine... Zobraziť viac
Die wissenschaftlichen Grundlagen der kohlenhydratarmen Ernährung. Zobraziť viac