Čo vám lekár nepovie prináša mimoriadne dôležité lekárske rady, ktoré pomôžu zlepšit všetky oblasti ľudského zdravia. Od alergií a srdcových ochorení až po rakovinu a demenciu – táto kniha sa s vami podelí o poznatky z oblasti prevencie... Zobraziť viac
Viete, akú vhodnú stravu, aké vitamíny, minerály a stopové prvky máte svojmu telu poskytnúť pri konkrétnych ťažkostiach, aby ste zmiernili ich prejavy alebo dokonca ich odstránili?... Zobraziť viac
Staroveká múdrosť hovorí, že stravou môžeme ovplyvniť to, ako sa cítime fyzicky, duchovne i intelektuálne. Autorka tejto knihy vychádza z myšlienky, že chorobám treba najskôr predchádzať, a až potom ich liečiť... Zobraziť viac
Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova... Zobraziť viac
Akú vhodnú stravu, vitamíny, minerály a stopové prvky dodávať telu pri konkrétnych problémoch, aby sa príznaky zmiernili, či dokonca ustúpili? Rady lekára na 55 neduhov a chronických ochorení... Zobraziť viac
Dale Pinnock, uznávaný kuchár a odborník na výživu, v tejto veľkej kuchárskej knihe ponúka osemdesiat chutných, a pritom nenáročných receptov, ktoré môžete... Zobraziť viac
Ovocie a zelenina obsahujú všetky aktívne biogénne látky dôležité pre trvalé zdravie a silný imunitný systém. Cieľavedomou výživou môžeme predísť mnohým akútnym a chronickým chorobám alebo aspoň zmierniť účinky... Zobraziť viac
Silný imunitný systém človeka je základom zdravia. Táto jedinečná kniha vás oboznámi s najdôležitejšími potravinami, ktoré imunitný systém podporujú... Zobraziť viac
Podrobný rozpis, ktoré stopové prvky, vitamíny či minerály osožia zdraviu... Zobraziť viac
Čo vám lekár nepovie prináša mimoriadne dôležité lekárske rady, ktoré pomôžu zlepšit všetky oblasti ľudského zdravia. Od alergií a srdcových ochorení až po rakovinu a demenciu – táto kniha sa s vami podelí o poznatky z oblasti prevencie... Zobraziť viac
Ak ovocný jogurt obsahuje viac cukru ako zmrzlina a cereálna tyčinka je sladšia ako čokoláda, je jasné, že naše stravovanie nabralo veľmi zlý smer. Pozrite sa na... Zobraziť viac
Kniha Čo piť, keď... ponúka zaujímavé informácie a užitočné rady, ako preventívne pôsobiť proti chorobám alebo liečiť bežné choroby či zdravotné ťažkosti pomocou rozmanitých nápojov - čajov, ovocných a zeleninových štiav, koktailov, zdravotných vín... Zobraziť viac
Ak ovocný jogurt obsahuje viac cukru ako zmrzlina a cereálna tyčinka je sladšia ako čokoláda, je jasné, že naše stravovanie nabralo veľmi zlý smer. Pozrite sa na... Zobraziť viac
Je surová mrkva zdravšia ako varená? Väčšina ľudí si myslí, že áno. V tejto knihe môžete zistiť, prečo to nie je pravda. Zobraziť viac
Alice Sherwood bola vrhnutá do sveta potravinových alegií, keď jej dvojročnému synovi diagnostikovali alergiu na orechy a vajcia. Frustrovaná ponukou jedál začala vymýšľať vlastné chutné recepty... Zobraziť viac
Vyhýbate sa niektorým potravinám, pretože cítite, že vám neprospievajú? Alebo sa chcete zdravšie, ale stále chutne stravovať? Alebo radi varíte z bežne dostupných surovín, no nebaví vás utekať do... Zobraziť viac
Revolučný spôsob stravovania při diabete 1. A 2. typu. Diabetes je vážna choroba, ktorú je však možné zvládnuť!... Zobraziť viac
Žijeme skutočne v dobe jedovej? Odpovede na túto a na mnoho ďalších otázok dávajú autori tejto pútavej, vedecky fundovanej knihy, ktorá v širokom diapazóne tém ponúka... Zobraziť viac
Why rely on drugs and surgery to cure you of life-threatening disease when the right decisions can prevent you from falling... Zobraziť viac
Nafukovanie, bolesti a kŕče. Reflux, Helicobacter a zápcha. Potravinové senzitivity, intolerancie a alergie. Celiakia, autizmus a Alzheimerova choroba... Čo sa to deje? Prečo je týchto problémov v poslednej dobe tak veľa? Ako spolu súvisia a ako ich... Zobraziť viac