Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
Kniha s podtitulom Celiakia a iné ochorenia vyvolané lepkom je venovaná prejavom, možnostiam diagnostiky a tiež správnej liečbe celiakie. Navyše obsahuje viac ako 100 receptov, špeciálne určených pre celiatikov... Zobraziť viac
Kniha obsahuje recepty na sladké dezerty– vegánske, bezlepkové, s použitím prírodných sladidiel a zdravých surovín –, pričom... Zobraziť viac
50 receptov na jednoduché a chutné dezerty, ktoré si môžete pripraviť tradičným spôsobom, ale aj v bezlepkovej, bezlaktózovej a vegánskej verzii či bez bieleho cukru. Autorka knihy Adriana a jej manžel Juraj Kemka cez rozhovory... Zobraziť viac
Vegetariánska kuchyňa z Knižnice šéfkuchára už tradične ponúka to najlepšie z najlepšieho: recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá aj úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí... Zobraziť viac
Máme pre vás dobrú správu: k vašim obľúbeným lahôdkam s vysokým obsahom tuku existujú aj nízkotučné varianty. Zobraziť viac
"V knihe nájdete všelijaké recepty, polievky, omáčky, pečené mäsá, dusenú zeleninu a šaláty. Teda, každý si môže vybrať podľa chuti. Myslím, že i vegetariáni si tu nájdu zopár takých jedál, ktoré by radi vyskúšali..." Zobraziť viac
Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a stupeň zložitosti prípravy (jednoduchá, náročná, stredne náročná), ako aj pre koľko porcií je uvedený recept... Zobraziť viac
Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale nechcete sa vzdať svojich obľúbených pokrmov? V našej modernej kuchárskej knihe nájdete veľa originálnych nápadov ako pridať zeleninu ku každému jedlu, a tak vyhovieť požiadavkám lekárov... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
Vraví sa, že jedlo je liek, ale i to, že jedlo spája. Nás dve teda určite spojilo. Dokonca aj vyliečilo. Z vlastnej skúsenosti môžeme prezradiť, že bez dobrého a kvalitného jedla deň nie je ani náhodou kompletný. Preto sme sa rozhodli, že... Zobraziť viac
Napíšte si svoje obľúbené recepty z kvásku tak, ako sa páči vám. Doplňte ich o kresby, či náčrty postupu či obohaťte o rôzne poznámky a vylepšenia k receptu. V zápisníku navyše nájdete vytlačených aj 15 najvyhľadávanejších receptov z kvásku... Zobraziť viac
Vyhýbate sa lepku, ale túžite po nadýchaných sviatočných koláčoch? Táto malá šikovná kuchárka je plná skvelých receptov bez lepku, vďaka ktorým budú vaše sviatočné dni ešte sladšie, ... Zobraziť viac
Knižka obsahuje recepty na sladké dezerty– vegánske, bezlepkové, s použitím prírodných sladidiel a zdravých surovín –, pričom všetky sme odskúšali v raw cukrárni frangipani... Zobraziť viac
Čo môže byť opojnejšie než vôňa čerstvo upečených dobrôt šíriaca sa z kuchyne?! Táto nádherne spracovaná farebná kuchárska kniha v exkluzívnej väzbe prináša fascinujúci výber vynikajúcich receptov z celého sveta... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali... Zobraziť viac
Z obsahu: Skvelé vafle Jahodovo-tvarohová torta Nepravé rafaelo guľky Gaštanové kocky alebo torta Syrová torta s mandarínkami Jablkovo-orechové mafinky a... Zobraziť viac
Bezmäsité jedlá majú v našej kuchyni nezastupiteľné miesto, hoci si väčšina z nás nevie predstaviť život bez mäsa. Kedysi sa mäso jedlo iba v nedeľu. Najčastejšími... Zobraziť viac
Krok za krokom sa naučíte pripraviť vegetariánske pochúťky – napríklad bylinkové halušky s paprikovou omáčkou, špenátovú pizzu či vyše 125 ďalších vynikajúcich jedál! ... Zobraziť viac