Hostia môžu prísť kedykoľvek, ak sme na návštevu dobre pripravení. Môže to byť všedný deň alebo sviatok. Knižka pomôže nájsť nové nápady a nájdete v nej aj fázové fotografie k príprave rýchlych a jednoduchých jedál... Zobraziť viac
Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu milovníci... Zobraziť viac
Či už ide o narodeniny, Silvester alebo iný dôvod na oslavu - na rozličné príležitosti sme pre vás pripravili celý rad... Zobraziť viac
Bohato ilustrovaná kniha vám odhalí tajomstvo jemných paštétových plniek s mäsom, rybou, hydinou a divinou, ako aj... Zobraziť viac
V knihe objavíte fantastický svet všedných, ale aj exotických nátierok, ktoré vás privedú k novým pôžitkom z jedla... Zobraziť viac
Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa času a výsledok... Zobraziť viac
OZ KUL-TUR Zvolen vydáva po reprinte monografie DETVA z roku 1905, v poradí už druhú knihu ako faksimile - teda v podobe, ako vyšla v pôvodnom vydaní. Nová kuchárska kniha Terézie Vansovej, uzrela svetlo sveta prvý raz v roku 1914. V rámci vtedajšieho. Zobraziť viac
V knihe objavíte fantastický svet všedných, ale aj exotických nátierok, ktoré vás privedú k novým pôžitkom z jedla... Zobraziť viac
Rytmus súčasného života si presadil potrebu pozývať hostí a ulahodiť im lákavými zájedkami v každom dennom čase - či už pri... Zobraziť viac
Pripravili sme pre vás novú sériu malých kuchárok, ktoré obsahujú preverené a vyskúšané recepty. Príprava jednotlivých... Zobraziť viac
Kuchárska kniha do vrecka s receptami na nátierky.(105x147, str.240,TV,ČB, r.vyd.2005) Zobraziť viac
Kolekcia troch kníh zo série Bleskovky v kuchyni: Večere, Múčniky a Nátierky, chuťovky, šaláty! Večere: Čo si počať,... Zobraziť viac
Dokonalý začiatok alebo sladké finále? Táto kniha vám poskytne oboje: maškrty pred alebo po hlavnom jedle, ba dokonca celé... Zobraziť viac
Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií. Zobraziť viac
Bleskovo pripravené jedlo nemusí byť iba synonymom pre fastfood či nebodaj polotovar ohriaty v mikrovlnke. Veľa ľudí siaha po týchto alternatívach, lebo na vlastnoručnú... Zobraziť viac
Kniha prináša skvelé recepty pre deti, ktoré rady varia – a maškrtia! Malí kuchári sa dozvedia, ako vyčarovať teplé syrové guľky, rybací burger, špagetovú omeletu, pomarančový koktail, vianočné venčeky či pečené banány... Zobraziť viac
Rýchlo, tvorivo a typicky po taliansky. Jedlá pripravované z cestovín sú rýchlou a spoľahlivou zdravou stravou, ktorú... Zobraziť viac
Veľká kuchárska kniha, ktorá je celá venovaná jedlám z cestovín. Okrem tradičných i menej tradičných receptov na prípravu... Zobraziť viac
Cestoviny prinášajú ľuďom radosť! Či sa pustíte do jednoduchého receptu, alebo zvolíte zložitejší postup, budete ich podávať ako predjedlo, v polievke, ako hlavné jedlo, či dokonca ako dezert, vždy nimi zapôsobíte... Zobraziť viac