O knihe: - unikátny koncept kuchárskej knihy #UPGRADE - kniha plná tradičných česko-slovenských receptov vrátane ich inovácií, čiže upgrade-ov... Zobraziť viac
Známy gastroenterológ Peter Minárik, diabetologička Barbora Zoboková a výživová poradkyňa Eva Blaho prinášajú novú knihu... Zobraziť viac
Zažite čarovnú vôňu divočiny cez vyše deväťdesiat jedinečných receptov jedál z diviny a plodov lesa. Táto sympatická kuchárska kniha bude dobrou inšpiráciou pre všetkých, ktorí chcú objavovať ako chutí les... Zobraziť viac
50 receptov na jednoduché a chutné dezerty, ktoré si môžete pripraviť tradičným spôsobom, ale aj v bezlepkovej, bezlaktózovej a vegánskej verzii či bez bieleho cukru. Autorka knihy Adriana a jej manžel Juraj Kemka cez rozhovory... Zobraziť viac
Zápisník je spojením Vášho sveta s mojím, nakoľko obsahuje 40 najobľúbenejších receptov z mojej tvorby a taktiež 140 strán na zapisovanie tých vašich receptov. Bonus navyše domácu bylinkovú lekárničku. S láskou som ho tvorila.... Zobraziť viac
S knihou šéfkuchára Gordona Ramsayho sa naučíte pripravovať skvelé jedlá za 10 minút. Z jednoduchých a čerstvých surovín dostanete to najlepšie za minimum času, či už to bude kuracie souvlaki pre celú rodinu, cestoviny s tekvicou z jedného hrnca,... Zobraziť viac
Vitajte vo svete bez lepku, laktózy a bielkoviny kravského mlieka. Vyskúšajte viac ako 100 skvelých receptov, sladkých, slaných, jednoducho a pomerne rýchlo pripravených. Život s intoleranciami nemusí byť len cesta obmedzení, ale tiež nových... Zobraziť viac
Dr. Igor Bukovský po veľmi úspešnom uvedení svojho najväčšieho knižného projektu „Návod na prežitie pre bejby – Hneď to bude, Anjelik“ (2011) pripravil nové, doplnené vydanie svojho najznámejšieho bestselleru „Návod na prežitie pre muža“... Zobraziť viac
Kniha plná každodenných receptov pre zamestnanú mamičku. Krásne obrázky a ako bonus úsmevné príhody, postrehy a zážitky z môjho života... Zobraziť viac
90 tradičných sviatočných receptov pripravených v ich zdravšej verzii z bežne dostupných ingrediencií... Zobraziť viac
Od útleho detstva ma okrem spievania fascinovalo aj varenie. Vďaka starej mame Etelke som sa zamilovala do hrncov, panvíc, kotlíkov a pekáčov. S pribúdajúcim vekom som postupne objavovala možnosti experimentovania v kuchyni. Stalo sa to mojou vášňou... Zobraziť viac
Jesť zdravšie a ešte si pochutnať? Nie je to žiadna veda! A dá sa to aj úsporne. Varte s Jeme zdravo jednoducho, hravo a do 30 minút. So správnymi kuchárkami budete variť a piecť s radosťou... Zobraziť viac
Radi varíte? Uprednostňujete rýchlu akciu bez zbytočných rečí? Chcete sa stravovať zdravo a za rozumnú cenu? Táto kuchárska kniha v sebe dokonale spája všetko, čo potrebujete... Zobraziť viac
Dobré recepty treba zachrániť, zachovať a posunúť ďalej. Nesú v sebe kus kulinárskeho dedičstva, ktoré je tak silné, že nezaniká. Možno aj nevedomky si ho so sebou nosíme od malička. Potom ho „rozbalíme“ v našich nových rodinách a prenesieme na svojich .. Zobraziť viac
Ako po celý rok variť zdravo, chutne a bez mäsa. Realizovať zdravú výživu je pomerne jednoduché. Riešenie je tradičné a volá sa sezónne jedlá. Počas celého roka varíme hlavne z toho, čo práve u nás, na Slovensku, v Európe rastie, podľa možností... Zobraziť viac
Nie je ťažké predvídať, že túto knihu budú milovníci chleba a kysnutého cesta za krátko listovať ako svoju bibliu. A to nie... Zobraziť viac
Med ako pochutina, liek a súčasť kozmetických prípravkov sprevádza človeka už niekoľko tisícročí. Tento zázrak prírody... Zobraziť viac
Jan Kwaśniewski (1937 – 2019) bol lekárom, ktorý žil a pôsobil v Poľsku. Výskumom v 60. rokoch minulého storočia dospel k zisteniu, že všetky ľudské choroby vznikajú z konzumovaného jedla, inými slovami, zlého zloženia potravy. Tento poznatok je... Zobraziť viac
Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl... Zobraziť viac
Príručka Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkárskych výrobkov je určená pre prevádzkarne s veľkou výrobnou lahôdkárskou činnosťou a výrobkov studenej kuchyne... Zobraziť viac