Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Autorky sa v knihe venujú základnej problematike úplne prvých príkrmov pre deti vo veku do 12 mesiacov, najčastejšie kladeným otázkam, s ktorými sa rodič môže stretnúť, a samozrejme, praktickým tipom a receptom na príkrmy... Zobraziť viac
Každý z nás chce byť zdravší, silnejší a dožiť sa čo najvyššieho veku. No ktoré metódy naozaj fungujú? Zabudnite na divoké trendové diéty a fitnes programy celebrít. Graham Lawton prináša nový pohľad na zdravie, výživu a životný štýl... Zobraziť viac
Chceli by ste vedieť, na akom koláči si v detstve najviac pochutnávali Dominika Cibulková, Adela Banášová, bratia Hossovci, Jana Kirschner, Oľga Feldeková... Zobraziť viac
Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě. V ni ti nabizim ty nejlepši recepisy, ktere možeš mit v knihovničce a potom na svem stole... Zobraziť viac
Fitness diár vydáva Fitshaker už 8 rokov, z toho bol doteraz vždy bestsellerom. Okrem praktickej kalendárovej časti v sebe ukrýva množstvo tipov a odporúčaní od fitnes trénerov, odborníkov a výživových špecialistov pre tvoje zdravšie a šťastnejšie JA... Zobraziť viac
Obsah: Syrové pagáče Zemiakové pagáče Tvarohové pagáče Maslové pagáče Pagáče so semiačkami Pagáče s... Zobraziť viac
Zápal je reakciou imunitného systému, ktorá nás chráni proti toxínom, infekciám a poraneniam. Chronický zápal, ktorý v tele pretrváva dlhú dobu, avšak spôsobuje závažné poškodenie a poruchy vedúce k chronickým ochoreniam... Zobraziť viac
Nové doplnené vydanie! Syndróm dráždivého hrubého čreva býva často vonkajším prejavom nebezpečnej zmeny v tráviacom trakte. Táto kniha Vám vysvetlí všetky potrebné informácie a súvislosti a prináša kompletný manuál postupu tzv. FODMAP konceptu... Zobraziť viac
Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale... Zobraziť viac
Čo je histamínová intolerancia (HIT) a ako sa s ňou popasovať zistíte v novej kuchárskej knihe, ktorá obsahuje okrem cenných rád zo života histaminičky, 83 nízkohistamínových receptov, vhodných aj pre mnohých iných potravinových alergikov. Kniha obsahuje odborný úvod českej blogerky známej pod pseudonymom Histamínová Kašulka, ktorá sa HIT venuje už niekoľko rokov, má bohaté skúsenosti, keďže je sama tiež histaminičkou a ktorej texty často citujú aj zahraniční autori a blogeri zaoberajúci sa touto diagnózou. Recepty sú rozdelené do 11 kapitol a okrem zoznamu ingrediencií a popisu sú obohatené o rôzne poznámky týkajúce sa HIT, tipy navyše či alternatívy pri iných alergiách. Piktogramy vám tiež naznačia, či je recept vhodný pri vašom druhu alergie resp. intolerancie. Zobraziť viac
Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje Zobraziť viac
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“... Zobraziť viac
Keď začne Vilo Habo variť, lietajú všade naokolo ruky, nohy, panvice a vtipné výroky. Z každého varenia urobí nezabudnuteľnú šou, ktorú zaklincuje fantastickým jedlom. A aké jedlá varí Vilo Habo najradšej? Predsa tie, ktoré nájdete v jeho vlastnej... Zobraziť viac
Baby-led weaning (BLW) je světově rozšířeným způsobem zavádění příkrmů do jídelníčku zdravých kojenců od zhruba šesti měsíců věku. Principem celého konceptu je respektující přístup při zavádění prvního nemléčného pokrmu do stravy kojenců a vytváření... Zobraziť viac
Jedz dobre, cíť sa dobre, vyzeraj dobre! Druhé pokračovanie úspešnej kuchárskej knihy Fit Recepty so 155 novými, originálnymi receptami. Zistite ako jednoducho si môžete navariť a napiecť rýchle, výživné, jednoduché a chutné jedlá s nižším obsahom... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
Najúspešnejší foodbloger sa vracia s knihou famóznych receptov, ktoré pošteklia všetky vaše chuťové poháriky... Zobraziť viac
Je možné, aby nevinne pôsobiaca obilnina stála za väčšinou bežných zdravotných problémov? Ľahšie tomu uveríte po zistení, že zjedenie dvoch krajcov celozrnného chleba zvýši hladinu cukru v krvi viac, než keby ste zjedli dve polievkové lyžice cukru.... Zobraziť viac
Nie každý má možnosť cvičiť s Marošom Molnárom naživo, ale vďaka tejto knihe môže mať každý jeho rady poruke a meniť sa deň čo deň. Tak čo si vyberiete - gauč alebo šťastie? ... Zobraziť viac