Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať... Zobraziť viac
Ján Keresteš Je čestným členom Slovenskej akadémie vied, pre vedy poľnohospodárske, potravinárske, lesnícke a veterinárske. Je nositeľom zlatej medaily Svetovej organizácie duševného vlastníctva... Zobraziť viac
Slovenské Vianoce nie sú len o kapustnici a oblátkach. Každý región má svoje variácie známych receptov aj vlastné špeciality i tradície. Kniha Vianoce na Slovensku ponúka 350 receptov zo 16 regiónov, spolu so zvykmi a nadčasovými kuchárskymi radami. Zobraziť viac
Zábavná a poučná príručka pre serióznych aj menej serióznych milovníkov alkoholu Vtipný pohľad na dejiny alkoholických nápojov. Fascinujúce fakty, šteklivé anekdoty a zaujímaví ľudia. Od piva, cideru, vína a whisky k rumu, vodke, ginu a tequile... Zobraziť viac
Čo vám lekár nepovie prináša mimoriadne dôležité lekárske rady, ktoré pomôžu zlepšit všetky oblasti ľudského zdravia. Od alergií a srdcových ochorení až po rakovinu a demenciu – táto kniha sa s vami podelí o poznatky z oblasti prevencie... Zobraziť viac
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!... Zobraziť viac
Naučíte sa pripraviť výdatné šaláty, osviežujúce studené polievky, ale i výborné ovocné dezerty či miešané nápoje, ktoré budú mať na vašej gril párty zaručený úspech. Dozviete sa taktiež veľa užitočných informácií o skladovaní potravín, o možných... Zobraziť viac
Je surová mrkva zdravšia ako varená? Väčšina ľudí si myslí, že áno. V tejto knihe môžete zistiť, prečo to nie je pravda. Zobraziť viac
Chutné a zdravé recepty pre celú rodinu. Kolekcia titulov Jeme zdravo - rýchlo a jednoducho, Jeme zdravo a chutí nám to a Jeme zdravo v meste aj na vidieku... Zobraziť viac
Sladká, horká, tekutá, hustá, krehká i pevná: čokoláda je pravé jedlo bohov. Vždy bola predmetom kultu a ľudia si ju vysoko cenia od jej objavenia až dodnes. Svoju lahodnú chuť prepožičiava celému radu maškŕt pripravených rôznymi spôsobmi... Zobraziť viac
Nová kuchárska kniha od Kim Kushner prináša viac ako 100 kóšer receptov na každú príležitosť. Sú plné kulinárskych skúseností, cenných rád a vášne, ktorú potrebujete pri príprave chutného, výživného a vizuálne príťažlivého... Zobraziť viac
Dr. Igor Bukovský po veľmi úspešnom uvedení svojho najväčšieho knižného projektu „Návod na prežitie pre bejby – Hneď to bude, Anjelik“ (2011) pripravil nové, doplnené vydanie svojho najznámejšieho bestselleru „Návod na prežitie pre muža“... Zobraziť viac
Kolekcia zdravej životopsprávy pre ženu aj pre muža... Zobraziť viac
Nigellina Kuchyňa – to je potešenie zo skutočného varenia. 190 receptov na mimoriadne jednoduché jedlá, ktoré vám uľahčia a spríjemnia život... Zobraziť viac
V tejto kuchárskej knihe nájdete najmä recepty z minulého a predminulého storočia. Jej zmyslom je znovu objaviť tradičnú kuchyňu, aby ste si mohli na nej pochutnávať tak, ako naši predkovia... Zobraziť viac
Aj ten najlepší lekár vám môže pomôcť len do určitej miery – zvyšok je na vás. S našou unikátnou publikáciou Zdravie vo vlastných rukách sa však nikdy nebudete cítit bezmocní ani osamelí. Obsiahly a prehľadný register plný overených rád a tipov... Zobraziť viac
1001 klasických receptov z celého sveta Kniha oplýva množstvom receptov a praktických rád... Zobraziť viac
Kuchárska kniha obsahuje vyše deväťsto osvedčených a vyzkúsených predpisov, ktoré zodpovedajú požiadavkám jednoduchej i meštianskej kuchyne. Táto kniha vyšla podľa vydania v Liptovskom sv. Mikuláši z roku 1925 a je to originálna... Zobraziť viac
Petra Džerengová je známa najmä ako autorka 14 kníh, no tí, ktorí ju sledujú na sociálnych sieťach, ju poznajú aj ako vášnivú kuchárku, športovkyňu, otužilkyňu či cestovateľku... Zobraziť viac