Je možné, aby nevinne pôsobiaca obilnina stála za väčšinou bežných zdravotných problémov? Ľahšie tomu uveríte po zistení, že zjedenie dvoch krajcov celozrnného chleba zvýši hladinu cukru v krvi viac, než keby ste zjedli dve polievkové lyžice cukru.... Zobraziť viac
Účelom tejto kuchárky, napísanej známou blogerkou, nie je len inšpirácia novými a pre niektorých aj netradičnými receptami a ingredienciami. Je to hlavne dôkaz, že aj život bez cukru môže byť dlhodobo udržateľný, a to bez akéhokoľvek... Zobraziť viac
Chutné recepty vo vašom diétnom jedálničku!Táto kniha vám ponúka špeciálnu sacharidovú diétu, s ktorou budete môcť úspešne... Zobraziť viac
Kniha Sladkosti, od ktorých sa nepriberá 2 obsahuje 36 nových receptov na koláče, torty, dezerty aj rýchle maškrty, ktoré zvládne každá žena, aj začiatočníčka... Zobraziť viac
Táto vynikajúca kuchárska kniha obsahuje veľa receptov na zdravú a jednoduchú prípravu jedál, tentoraz bezlepkových, a to od pečiva cez rozličné placky, palacinky, halušky, pizze a... Zobraziť viac
Táto kniha vám ponúka špeciálnu sacharidovú diétu, s ktorou budete môcť úspešne bojovať s mnohými tráviacimi ťažkosťami, ako je celiakia, Crohnova choroba, ulceratívna kolitída a iné. Diéta je založená na vylúčení všetkých oligo a polysacharidov – teda... Zobraziť viac
Je vám ľúto, že si nemôžete dopriať rôzne sladké dobroty, ktoré s pôžitkom konzumujú vaši priatelia a známi? Táto kniha vás naučí pripraviť si vlastné bezlepkové...k Zobraziť viac
Napíšte si svoje obľúbené recepty z kvásku tak, ako sa páči vám. Doplňte ich o kresby, či náčrty postupu či obohaťte o rôzne poznámky a vylepšenia k receptu. V zápisníku navyše nájdete vytlačených aj 15 najvyhľadávanejších receptov z kvásku... Zobraziť viac
Knižka obsahuje recepty na sladké dezerty– vegánske, bezlepkové, s použitím prírodných sladidiel a zdravých surovín –, pričom všetky sme odskúšali v raw cukrárni frangipani... Zobraziť viac
Kniha Sladkosti, od ktorých sa nepriberá 2 obsahuje 36 nových receptov na koláče, torty, dezerty aj rýchle maškrty, ktoré zvládne každá žena, aj začiatočníčka... Zobraziť viac
V knihe Pšeničný mozog – Recepty nájdete v nej viac ako 150 vynikajúcich návodov na prípravu jedál, ktoré udržia váš mozog bdelý a telo zdravé a zároveň výrazne znížia riziko Alzheimerovej choroby, depresie, ADHD a epilepsie (a pomôžu aj s ich liečbou)... Zobraziť viac
Táto vynikajúca kuchárska kniha obsahuje veľa receptov na zdravú a jednoduchú prípravu jedál, tentoraz bezlepkových, a to od pečiva cez rozličné placky, palacinky, halušky, pizze a... Zobraziť viac
Skvelé dezerty, pri ktorých ani nezbadáte, že sú zo zdravších surovín! Marlenka, šúľance, jahodové knedličky či bounty tyčinky? Aj z týchto dobrôt sa dajú pripraviť skvelé a nutrične hodnotné verzie. Sladké a fit = málo kalórií a veľa... Zobraziť viac
Konzumácia cukru môže byť zdrojom celoživotných výkyvov nálady, kolísajúcej telesnej hmotnosti, ochorenia štítnej žľazy či problémov so spánkom... Zobraziť viac
Kniha Sladkosti, od ktorých sa nepriberá 2 obsahuje 36 nových receptov na koláče, torty, dezerty aj rýchle maškrty, ktoré zvládne každá žena, aj začiatočníčka... Zobraziť viac
200 rýchlych a jednoduchých receptov, ako sa zbaviť pšenice, zhodiť kilá a nájsť cestu k zdraviu Úspešná kniha Život bez pšenice nebola len hitom jednej sezóny, ale udalosťou, ktorá postupne mení celý potravinový trh a ľudské návyky. Jej logickým... Zobraziť viac
200 rýchlych a jednoduchých receptov, ako sa zbaviť pšenice, zhodiť kilá a nájsť cestu k zdraviu Úspešná kniha Život bez pšenice nebola len hitom jednej sezóny, ale udalosťou, ktorá postupne mení celý potravinový trh a ľudské návyky. Jej logickým... Zobraziť viac
Konzumácia cukru môže byť zdrojom celoživotných výkyvov nálady, kolísajúcej telesnej hmotnosti, ochorenia štítnej žľazy či problémov so spánkom... Zobraziť viac
Vraví sa, že jedlo je liek, ale i to, že jedlo spája. Nás dve teda určite spojilo. Dokonca aj vyliečilo. Z vlastnej skúsenosti môžeme prezradiť, že bez dobrého a kvalitného jedla deň nie je ani náhodou kompletný. Preto sme sa rozhodli, že... Zobraziť viac
From the internationally renowned expert on celiac disease and director of the Celiac Disease Center at Columbia University, here is the definitive book on gluten, uncovering the truth and explaining the science behind the current gluten-free craze... Zobraziť viac