Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál... Zobraziť viac
Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti... Zobraziť viac
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov... Zobraziť viac
V tejto publikácii sa osobitne uvádzajú jednotlivé diéty, ako aj vzorové jedálne lístky na celý týždeň pripravované v... Zobraziť viac
Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení... Zobraziť viac
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu... Zobraziť viac
Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení... Zobraziť viac
Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov. Zobraziť viac
Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach... Zobraziť viac
Učebnica svojím obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné informácie o vlastnostiach, zložení, príprave, skladovaní a použití surovín – kypriace prostriedky, surovinové prípravky a zmesi, chemické látky a farbivá... Zobraziť viac
Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants in town. Critics and food aficionados have been flocking to this understated bacaro where Russell Norman serves up dishes from the back streets of Venice. Zobraziť viac