Augustová knižná akcia!

Učebnice

Našli sme 8 titulov

Nové receptúry a technológia pokrmov

Nové receptúry a technológia pokrmov

Konrád Kendík, Nová Práca (2012)
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť...

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
40,50€

Hygiena výživy a stravovania

Hygiena výživy a stravovania

Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (2018)
Uplatňovanie hygienických zásad v zariadeniach spoločného stravovania

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,66€

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Konrád Kendík, Nová Práca (2015)
Doplnené a zauktualizované vydanie Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú...

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
35,10€

Základy hotelového a gastronomického manažmentu II.

Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. - prečítaná (bazár kníh)

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
8,94€

Základy hotelového a gastronomického manažmentu I.

Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. - prečítaná (bazár kníh)

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
8,94€

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov. Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
8,53€

Suroviny 3

Suroviny 3

Gabriela Dubová, Expol Pedagogika (2014)
Učebnica Technológie 3 pekár poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených...

Učebnica svojím obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné informácie o vlastnostiach, zložení, príprave, skladovaní a použití surovín – kypriace prostriedky, surovinové prípravky a zmesi, chemické látky a farbivá... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 11 dní.
22,96€

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti

Konrád Kendík, Nová Práca (2014)
Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový...

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 3 dni.
28,00€