Učebnica prostredníctvom riešených a neriešených úloh poskytuje základy chemických výpočtov. Jednotlivé kapitoly obsahujú základné pojmy a vzťahy, na ktoré nadväzujú riešené príklady s postupmi riešen... Zobraziť viac
Cieľom tejto učebnice je nadviazať na učivo 2. ročníka Základy logistiky a špecifikovať úlohu a vzťah marketingu a manažmentu s logistikou, priblížiť logistické činnosti a organizačnú štruktúru v zasielateľských firmách... Zobraziť viac
Z učebnice sa žiaci naučia, ako sa zobrazujú a kótujú strojnícke súčiastky, ako sa kreslia výrobné výkresy zostáv a ako sa normalizované súčiastky zakresľujú a zapisujú do týchto výkresov... Zobraziť viac
Prvá časť učebnice Technológia pre študentov prvého ročníka učebného odboru pekár z vydavateľstva Expol Pedagogika... Zobraziť viac
Pri výučbe technológie sa využívajú vedomosti z ostatných odborných predmetov, najmä materiálov a strojového zariadenia, ako aj prírodovedných predmetov zo všeobecnovzdelávacej zložky s tým, že vedomosti získané v teoretickej príprave... Zobraziť viac
Prvá z trojice aktualizovaných učebníc materiálov pre učebný odbor kaderník a experimentálny učebný odbor barbier. Nové vydanie učebnice je určené žiakom 1. ročníka učebného odboru 6456 H kaderník ako aj učiteľom... Zobraziť viac
Učebnica obsahuje informácie o základných kaderníckych surovinách a chemických látkach na výrobu kaderníckych prípravkov a ich účinkami na vlasy, o prostriedkoch na vlasovú fixáciu, preparáciu a farbenie... Zobraziť viac
Učebnica Technológia pre študentov tretieho ročníka učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika. Zobraziť viac
Cieľom kariérového sprevádzania je poskytnúť žiakom výber možností, ktorý bude napomáhať rozvíjaniu ich záujmov, talentu a praktických zručností. Kariérový poradca je v... Zobraziť viac
Tato učebnice je určena učebním oborům kuchař, číšník a gastronomii na středních odborných učilištích. Jejím cílem je vštípit žákům praktické jazykové dovednosti potřebné ve styku s hostem a seznámit je se základy německé gr Zobraziť viac
Učebnica "Materiály III" pre 3. ročník učebných odborov Kaderník... Zobraziť viac
Učebnica svojím obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné informácie o vlastnostiach, zložení, príprave, skladovaní a použití surovín – kypriace prostriedky, surovinové prípravky a zmesi, chemické látky a farbivá... Zobraziť viac
Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle... Zobraziť viac
Vysokoškolská učebnica Zobraziť viac
Učebnica Technológia pre študentov tretieho ročníka učebného odboru mäsiar z vydavateľstva Expol Pedagogika... Zobraziť viac
Učivo umožní žiakom získať vedomosti o potravinách a surovinách, ich zložení a výživovej hodnote. Žiaci sa oboznámia s činiteľmi, ktoré vplývajú na kvalitu pokrmov počas tepelnej úprava so zmenami nastávajúcimi počas spravovania potravín a surovín... Zobraziť viac
Učebnice je určena pro žáky 1. ročníku středních průmyslových škol strojnických a lze ji použít také u maturitních oborů se strojním zaměřením. Zobraziť viac
Učebnica obsahuje 2 tematické celky – Mechanika a Strojárska technológia. Obsahuje informácie o základných strojových súčiastkach, spojoch, ktoré vytvárajú, o potrubí a jeho častiach a súčiastkach na prenos otáčavého pohybu... Zobraziť viac