Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave... Zobraziť viac
Obsahuje vyše 900 vyskúšaných a osvedčených receptov, ktoré zodpovedajú požiadavkám nielen jednoduchej, ale i najlepšej kuchyne... Zobraziť viac
OZ KUL-TUR Zvolen vydáva po reprinte monografie DETVA z roku 1905, v poradí už druhú knihu ako faksimile - teda v podobe, ako vyšla v pôvodnom vydaní. Nová kuchárska kniha Terézie Vansovej, uzrela svetlo sveta prvý raz v roku 1914. V rámci vtedajšieho. Zobraziť viac
A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper... Zobraziť viac
Rizzoli International Publications: All the classic French pastries made accessible for the home cook, with 3,200... Zobraziť viac