SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 64 str. - ISBN: 80-8085-120-4 - Kniha Zobraziť viac
Piate vydanie obľúbenej kuchárskej knihy prináša recepty určené predovšetkým slovenským používateľom. Autori mali pri výbere... Zobraziť viac
Malá slovenská kuchárka je vhodným darčekom pre začínajúce gazdinky. Osloví však všetkých, ktorí dávajú prednosť tradičnej kuchyni s výbornými domácimi jedlami, ktoré v mnohých slovenských rodinách patria medzi najobľúbenejšie... Zobraziť viac
V knihe sú písané pôvodné a odskúšané recepty zo Zemplína. Nechýbajú ani fotografie jedál, ktoré dopľňajú recept uvedený v slovenskom jazyku a zemlínskom nárečí... Zobraziť viac
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov... Zobraziť viac
Máloktorá obec na Slovensku má také množstvo charakteristických jedál ako Močenok. Často boli obce známe jedným alebo niekoľkými charakteristickými jedlami, ktoré ich preslávili. Ale to množstvo starodávnych a chutných jedál aké sú v Močenku... Zobraziť viac
Krásu a jedinečnosť Slovenska netvoria len originálne ľudové tradície, kultúrne pamiatky a nádherná príroda, ale aj chute a vône tradičných domácich jedál, ktoré tu gazdinky pripravujú už dlhé desaťročia... Zobraziť viac
Pamiatky a pozoruhodnosti, tradície a ľudové obyčaje, najlepšie recepty - Matica slovenská - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebal Zobraziť viac
František Janata patrí nepochybne k najznámejším slovenským kulinárskym mágom vôbec. Za celý svoj aktívny profesionálny kuchársky život vykúzlil tisíce a tisíce chutných pokrmov, po ktorých skonzumovaní sa ešte dlho šťastlivci od novozélandského... Zobraziť viac
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Osemdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov... Zobraziť viac