Júlová knižná akcia!

Kuchárky podľa úpravy

Našli sme 4 titulov

Domáci údenár

Domáci údenár

Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám opäť poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,00€
7,80€

Domáci údenár

Domáci údenár - prečítaná (bazár kníh)

Radca pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,00€
6,50€

Charcuterie

, Ryland, Peters and Small
Ryland Peters & Small: Long associated with holidays to France, Italy and beyond, here is the chance for you to make the...

Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
20,95€
17,81€

Charcuterie

Charcuterie

Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company (2005)
The Craft of Salting, Smoking and Curing

Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
41,00€