Kolekcia obsahuje tituly: Kurča + Wok + Stredomorská kuchyňa + Mexická kuchyňa... Zobraziť viac
Mafiny sú čoraz obľúbenejšie. Tieto malé koláčiky sa zvyknú podávať na raňajky, no aj ako dezert ku káve alebo ako sladké občerstvenie kedykoľvek počas dňa. Príprava mafinov je veľmi jednoduchá... Zobraziť viac
Obľúbené knihy od Adriany Polákovej vo výhodnej kolekcii... Zobraziť viac
32 kuchárov, 64 dezertov. Unikátny projekt, jediný svojho druhu u nás, prináša profily a recepty majstrov kuchárskeho remesla ukrytých za "lietačkami" najlepších slovenských hotelov a reštaurácií. Dezerty sú prvou knihou edície Kuchárska elita časopisu... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa... Zobraziť viac
Najobľúbenejšia kuchárka nášho vydavateľstva vychádza v neuveriteľnej 11. dotlači. Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, ... Zobraziť viac
A New Way to Bake reinvents and reimagines cakes, bakes and desserts, using plant-based ingredients that are available globally... Zobraziť viac
The second volume of the extraordinary work from two-Michelin-star chef, Philip Howard that began in September 2012 with The Square: The Cookbook Volume 1: Savoury. Regarded amongst his peers as one of the world's great culinary artists, ... Zobraziť viac
Billions of us worldwide understand what it means to scream those words. We feel lost even unhinged without chocolate's pleasures. And if chocolate is the music that makes our days brighter, fine chocolate is the symphony ... Zobraziť viac
Award-winning cook Anna Jones blazes the trail again for how we all want to cook now: quick, sustainably and stylishly. In this exciting new collection of over 200 simple recipes, Anna Jones limits... Zobraziť viac
SewandSo: Learn the secrets of sugar floristry with Petalsweet Cakes founder Jacqueline Butler. In her exquisite and... Zobraziť viac
Inside Baking Wisdom lies the answer to every baking question you’ve ever had (and many you haven’t yet), plus over 150 perfected recipes—both savoury and sweet—for bakers of all skill levels... Zobraziť viac
A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue... Zobraziť viac
Dezerty SK SLOVART - Edice: Moderná kuchárka - SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Pevná s přebalem lesklá - 304 str. - ISBN: 80-8085-2 Zobraziť viac
Sladká, horká, tekutá, hustá, krehká i pevná: čokoláda je pravé jedlo bohov. Vždy bola predmetom kultu a ľudia si... Zobraziť viac
Petra Tóthová je jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku. Jej spoluprácu často vyhľadávajú špecializované printové médiá, ktoré sa venujú jedlu a svadbám. Spolupracovala na rôznych projektoch, ako sú reklamné... Zobraziť viac
Kniha <i>Takmer zabudnuté recepty</i> obsahuje 70 tradičných receptov na sladké a slané koláče, pečivá, zákusky, dobroty, likériky a sirupy. Našu vášeň a lásku k dobrému domácemu jedlu a sladkostiam sme premietli do krásnej vizuálnej podoby s množstvom... Zobraziť viac
Kolekcia dvoch kníh od známej FIT dvojice We Lift Together plná jedinečných fitness receptov... Zobraziť viac
Jessica Fenton introduces the delicious flavors, health benefits, and versatility of raw chocolate in this beautifully illustrated and informative recipe book. Dispelling the common myth that chocolate is unhealthy, ... Zobraziť viac