Máte chuť na niečo sladké? Nech sa páči! Ponúkame koláče, koláčiky, zákusky, krémy, pudingy, zmrzliny, nápoje. Slovom, maškrty na všetky spôsoby! Zobraziť viac
Najobľúbenejšia knižná edícia na Slovensku pokračuje. Už 23. kniha, zostavená z rodinných receptov čitateľov týždenníka Život, sa venuje vareniu a pečeniu bez váženia a merania. Gramy a mililitre tentoraz nahradili hrnčeky, lyžice a lyžičky... Zobraziť viac
Koláče s posýpkou sú stávkou na istotu. Šťavnaté ovocné alebo orechové dobroty lákajú vôňou aj rozmanitosťou. Jednoduchosťou prípravy sú prístupné pre každého. Publikácia Najchutnejšie koláče s posýpkou predstavuje výber... Zobraziť viac
Čo uvariť a ako to stihnúť čo najrýchlejšie? To sú základné otázky každej kuchárky. Veľkou pomocou pri tom býva kuchárska knižka s osvedčenými receptami a možnosť variť bez zdĺhavého váženia surovín... Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
V knihe nájdete nie iba recepty vychýrené v 20. storočí, ale aj staré, overené časom, podľa ktorých piekla naša stará mama i jej mama, recepty, ktoré využívali krajové zvláštnosti, zvyky... Zobraziť viac
Medzi overenými čitateľskými dobrotami si svoje nájdu milovníci tort, kysnutých koláčov či drobného pečiva. Okrem klasických, na plechu pečených múčnikov, ponúka knižka pre gazdinky aj pestrú zmes sladkostí, pri ktorých rúru ani netreba zapínať. Zobraziť viac
Martina Pintérová-Bezáková patrí medzi slovenské top foodblogerky a neznáma nie je ani divákom jojkárskeho Dobrého rána. Vo svojej prvej knihe prichádza na knižný trh s viac než 80 sladkými receptami. Publikácia by sa dala nazvať aj štýlovou... Zobraziť viac
Napíšte si svoje obľúbené recepty z kvásku tak, ako sa páči vám. Doplňte ich o kresby, či náčrty postupu či obohaťte o rôzne poznámky a vylepšenia k receptu. V zápisníku navyše nájdete vytlačených aj 15 najvyhľadávanejších receptov z kvásku... Zobraziť viac
Do tichého francúzskeho mestečka sa prisťahuje záhadná cudzinka Vianne Rocherová s dcérkou a otvorí si priamo oproti kostolu obchodík s čokoládou... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
1 000 receptov od najvýznamnejších českých cukrárov a kuchárov. Viac ako tisíc farebných fotografií sladkých jedál i postupov ich prípravy. Rozsiahla kapitola sladkých jedál pre diabetikov... Zobraziť viac
Živá strava je zdravý spôsob, ako sa detoxikovať, vyčistiť si pleť, zhodiť pár kíl a žiariť zdravím a vitalitou. Kto z nás však má čas zháňať neobvyklé prísady a vyrábať prácne jedlá? (Vy určite nie!) Tak ako najlepšie začať? Zobraziť viac
Množstvo príťažlivých, nezvyčajných receptov s mäsom, syrom a ovocím. V úvode knihy nájdete obsažné informácie o surovinách, prísadách, nákupe, skladovaní a príprave šalátov... Zobraziť viac
Máte chuť na niečo sladké? Nech sa páči! Ponúkame koláče, koláčiky, zákusky, krémy, pudingy, zmrzliny, nápoje. Slovom, maškrty na všetky spôsoby! Zobraziť viac
Svatava Poncová patrí medzi najúspešnejšie autorky kníh (najmä múčniky, torty, koláče), ktorej publikácie dosiahli u nás a v zahraničí náklad prevyšujúci štvrť milióna výtlačkov. Táto je zostavená zo skvelých receptov, pri ktorej nepotrebujete.. Zobraziť viac
Neodolateľné minikoláčiky na oslavy, drobné zákusky vhodné aj ako darčeky, bleskovo hotové dezerty – sladké pochúťky, ktoré potešia všetky maškrtné jazýčky. Pripravte si malé, dokonale tvarované sladkosti podľa našich receptov na cupcaky... Zobraziť viac
Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva... Zobraziť viac
Knižka obsahuje 500 chutných receptov na prípravu pizze, rôznych placiek aj posúchov. Výber klasických pízz z celého sveta vrátane talianskych calzone, ale aj indických chlebov, amerických bochníkov, mexických tortíll či francúzskych fougasse... Zobraziť viac
Autor písal príbehy základných plodín a surovín pre časopis .týždeň. V tejto knižke je výber textov, ktoré sú o jednotlivých surovinách: rastlinných aj živočíšnych, bežných aj netradičných, európskych aj exotických, hipsterských aj klasických... Zobraziť viac