Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Kniha fejtónov vinárskeho profesora Fedora Malíka o víne a gastronómii. Nenapodobiteľným spôsobom rozpráva o labužníctve a o zážitkoch z putovania za vínom... Zobraziť viac
Magická sbírka básní Miroslava Fišmeistera. Miroslav Fišmeister se narodil 23. 4. 1976 v Brně, žije tamtéž. Amatérský... Zobraziť viac
Malá, ale praktická knižka nám odpovie na otázku čo je to víno... Zobraziť viac
Ide o titul na Slovensku mimoriadne úspešnej autorky Eleny Paulenovej. V druhom diely Varíme bez skúseností je 320 receprov klasickej slovenskej kuchyne. Podstatnú časť knihy tvoria jedlá zo zeleniny a šaláty, ale taktiež tu nájdeme polievky... Zobraziť viac
Gin je v móde! V tejto inšpiratívnej knihe sa dozviete všetko, čo by ste mali vedieť o hviezde barovej scény. Zoznámite sa so vzrušujúcimi dejinami tohto kultového nápoja, spoznáte 60 zaujímavých značiek ginu zo svetových liehovarov... Zobraziť viac
Tekvica je nádherný dekoračný prvok, ale má aj svoju výživovú hodnotu a kulinárske uplatnenie. Naša kniha vám ponúka bližší pohľad na tento vzácny dar prírody. Druhé, doplnené vydanie prináša oveľa viac receptov od polievok... Zobraziť viac
Majster somelier Vincent Gasnier vám poskytne užitočné a zaujímavé rady a odporúčania netradičným spôsobom a bude vám robiť sprievodcu pri degustácii a výbere vína. Pozve vás na vyše 20 degustácií a poradí, ako si vybrať z obrovskej ponuky... Zobraziť viac
Podľa jednoduchých návodov si dopestuješ šťavnaté paradajky, ktoré môžeš opiecť a pripraviť z nich chutné vežičky, bucľaté tekvice na výborné koláče, sladučké jahody na neodolateľné snehové pusinky a ďalšie lákavé dobroty... Zobraziť viac
Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale nechcete sa vzdať svojich obľúbených pokrmov? V našej modernej kuchárskej knihe nájdete veľa originálnych nápadov ako pridať zeleninu ku každému jedlu, a tak vyhovieť požiadavkám lekárov... Zobraziť viac
Kniha prináša viac ako 100 receptov na prípravu blahodárnych smoothies a džúsov. Či ste už nikdy predtým smoothies nepripravovali, alebo ste v mixovaní ovocia už zabehnutý odborník, recepty v tejto knihe vám ukážu jednoduchosť... Zobraziť viac
30 nových receptov od autorky bestsellerov Lahodne s Ellou a Lahodne s Ellou každý deň! Zobraziť viac
Príbeh o dlhovekej kultúre, ktorá je ukrytá v šálke voňavého horúceho nápoja... Zobraziť viac
Koktailom patrí svet a sú veľmi populárne u všetkých generácií. Deti milujú ich ovocné chute, tínedžeri ich považujú za moderné a dospelí oceňujú ich výživovú hodnotu, rýchlosť prípravy aj nekonečnú rozmanitosť... Zobraziť viac
Hubárčenie je vášeň, ktorá nás často sprevádza po celý život. Ak sa dodržiavajú platné pravidlá a predpisy, prinesie nám veľké uspokojenie. To, čo nás láka na dlhé prechádzky do lesov a lúk, je možno atavistický pocit radosti... Zobraziť viac
Táto kniha pozýva milovníkov vína na návštevu do pomyselnej pivnice, v ktorej je uskladnených sto najdrahocennejších vín sveta, sto fliaš, vybraných spomedzi výnimočných šampanských, najvzácnejších bielych a najúžasnejších červených vín... Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Málokto z nás si dokáže v dnešnej dobe nájsť čas na vyváženú stravu. Všetci sa niekam ponáhľame, máme stres a nemáme čas. Aj keď na prvý pohľad nemusíme byť chorí, nespavosť, problémy s hmotnosťou, neschopnosť sa sústrediť... Zobraziť viac
Tekvica, napríklad hokkaido, maslová, obyčajná či veľkoplodá, má množstvo tvarov, farieb a veľkostí. Anna Walzová vyčarovala z tejto rozmanitosti neuveriteľné recepty... Zobraziť viac