Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!... Zobraziť viac
Všetko o liečivých bylinných čajoch Liečivé bylinné čaje so svojimi cennými zložkami dokážu liečiť alebo zmierniť celý rad ťažkostí a chorôb... Zobraziť viac
Poplamenice, variace na téma pesto, octy a oleje, sirupy, přírodní antibiotika, hrušky v mnoha podobách, martinské rohlíky, jeřabinový džem a marináda, dýně a zase dýně, šípek nejen na čaj, polévky z ráje, podzimní pastýřský koláč... Zobraziť viac
Nadčasový vínny šlabikár, ktorý vás zbaví predsudku, že vyznať sa vo víne je ťažké. Rozdelenie podľa 10 základných kategórií a ich opis vám podstatne... Zobraziť viac
Už si ani neuvedomujeme, o koľko romantiky prichádza moderný človek, koľko zážitkov majú ľudia z takej zakáľačky. Autor knižky sa aspoň v náznaku usiluje priblížiť atmosféru tejto udalosti a sprístupniť zo svojej dlhoročnej praxe niekoľko desiatok... Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami na trhu v roku 2009 od renomovaného degustátora a odborníka Fedora Malíka. Autor... Zobraziť viac
S potešením a hrdosťou vám oznamujeme, že svetlo sveta v týchto dňoch uzrelo unikátne knižné dielo - príbeh jedného z najznámejších slovenských barov a pôsobivé cocktailové menu v jednom... Zobraziť viac
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob... Zobraziť viac
Najlepšie remeselne vyrábané syry sveta. Chuť, tradícia a terroir. Ak sa pri pohľade na obrovské množstvo druhov syra... Zobraziť viac
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit... Zobraziť viac
Obsah: Bravčové stehno plnené Rolované mäso v paprikovej šťave Palacinkový nákyp Hovädzia roláda s hubami Plnená... Zobraziť viac
Svatava Poncová patrí medzi najúspešnejšie autorky kníh (najmä múčniky, torty, koláče), ktorej publikácie dosiahli u nás a v zahraničí náklad prevyšujúci štvrť milióna výtlačkov. T áto knižka sa zameriava na sladké ovocné recepty všedných dní... Zobraziť viac
V tejto praktickej knihe sú popísané účinky a dôležité látky čerstvých ovocných a zeleninových štiav. Dozviete sa, prečo je pitie čerstvých štiav pre naše zdravie mimoriadne významné a aký je rozdiel medzi šťavou a celými plodmi. Hlavnú časť... Zobraziť viac
Zelené, biele či pestrofarebné, smoothies predstavujú perfektný doplnok stravy pre uvedomelých nadšencov fitnesu, ale aj zdravú alternatívu pre maškrtníkov. Veľa zeleniny, čerstvé bylinky... Zobraziť viac
Päť rokov po vydaní Vinárskeho lexikónu prichádzame k vám s novým titulom. Abecedarium vini je kniha podobného zamerania.... Zobraziť viac
Je ťažšie víno vyrobit alebo ho predať? Výroba vína a umenie jeho prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikácie. Publikácia je určená pre výrobcov i predajcov vína, someliérov, vináskych... Zobraziť viac
Alkohol se v dějinách lidstva objevuje odpradávna: vzpomeňme jen na medovinu Germánů a Keltů, pivo starověkých Egypťanů nebo na víno a jablečné víno křesťanského středověku. Právě ve středověku se po vynálezu destilační kolony rozvinula kultura výroby... Zobraziť viac
Vše o domácím vaření piva -historie, teorie, rady, návody, recepty. Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část... Zobraziť viac
Byliny, zdraví a inspirace, to je motto pořadu Herbář od počátku. A co dál? Co třeba koření? Exotické, léčivé a plné chutí! Koření, to je světová kuchyně a herbář v jednom... Zobraziť viac
Polévky a kašičky pro nejm.2.v - 2. rozšířené vydání - Edice: Zdraví z kuchyně - Medica Publishing - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovan Zobraziť viac