Odjakživa sme sa učili, že prvým predpokladom úspechu je pracovať, a hlavne pracovať tvrdo. Avšak už Leonardo da Vinci... Zobraziť viac
Odjakživa sme sa učili, že prvým predpokladom úspechu je pracovať, a hlavne pracovať tvrdo. Avšak už Leonardo da Vinci zistil, že niekedy zavŕšime dokonalejšie dielo, keď pracujeme menej. Ako je to teda?... Zobraziť viac
Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí... Zobraziť viac
Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí... Zobraziť viac