Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Vianočný únik

Sarah MorganFortuna Libri (2022) • Edícia Fortuna Litera

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
18,90€
Zľava 26%
14,00€

📚Prečítaná za 12,29€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Povznášajúci román o priateľstve a o riskovaní všetkého pre najväčší dar zo všetkých, odohrávajúci sa v čase najkrajších sviatkov v roku.

Pre Christy Sullivanovú to mal byť dokonalý vianočný darček – výlet snov do Laponska s rodinou a s najbližšou priateľkou Alix. No Christy zrazu čelí manželskej kríze, a tak zúfalo potrebuje stráviť čas osamote s manželom Sebom. Riešenie? Na plánovaný výlet do Laponska Christinu dcéru vezmú Alix spolu so Sebovým najlepším priateľom Zacom a na Štedrý deň sa tam všetci stretnú.

Alix by pre Christy spravila všetko na svete, lenže Christin plán na záchranu Vianoc sa stáva skúškou ich priateľstva. Najmä preto, lebo medzi Alix a Zacom to škrípe. Pod romantickou polárnou žiarou sa zároveň odhaľujú dávne rodinné tajomstvá. Nájdu Christy a Alix odvahu bojovať o vzťahy, o ktoré stoja? Podarí sa im zachrániť vzácny dar priateľstva?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Christmas Escape Rok vydania: 2022 ISBN: 9788057302810 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 336 Väzba: pevná Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách