Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Matky a dcéry

Pôsobivý príbeh o starých tajomstvách a nových začiatkoch

Erica JamesTatran (2023)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
21,90€
Zľava 30%
15,30€

📚Prečítaná za 17,52€ (Zľava 20%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vila Kotva je krásny dom na morskom pobreží južného Anglicka. Naomi s manželom Colinom tu vychovali dve dcéry. Po Colinovej náhlej smrti si Naomi začne budovať život odznova, najmä keď sa do susedstva prisťahuje Ellis, jej dávna známosť z mladosti. Stará iskra vzbĺkne a vzkriesi v nich radosť a túžbu po spoločnom živote. Problémom je, ako túto novinu prijmú Naomine dcéry, najmä staršia Martha, ktorá otca zbožňovala a nerada by videla niekoho iného na jeho mieste. Mladšia Willow je tomuto vzťahu oveľa viac naklonená, lebo svojho otca vnímala celkom inak.

Matka s dcérami sú si blízke, no napriek tomu si nehovoria všetko. Naomi sa nikdy nepriznala, že jej manželstvo s Colinom nebolo také harmonické, ako vyzeralo navonok, a aj Willow skrýva tajomstvo, o ktoré sa s nikým nepodelila, lebo by naň najradšej zabudla. Román Matky a dcéry je hlbokou psychologickou sondou do rodinných vzťahov a hovorí o problémoch, aké sa vyskytujú v nejednej rodine. Zároveň prináša pozitívne posolstvo, že vďaka láskyplným vzťahom, ktoré vytvára predovšetkým milujúca matka, možno prekonať aj najťažšie chvíle.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Mothers and Daughters Rok vydania: 2023 ISBN: 9788022214162 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 368 Väzba: pevná s prebalom Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách