Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Kúzelné čítanie Albi ceruzka + kniha Perníková chalúpka

Kúzelné čítanie je unikátny vzdelávací koncept, ktorý funguje na základe špeciálneho kódu ukrytého priamo na stránkach kníh....

Albi (2015) • Edícia Kúzelné čítanie • Séria Albi ceruzka

🍎 Vypredané
49,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kúzelné čítanie je unikátny vzdelávací koncept, ktorý funguje na základe špeciálneho kódu ukrytého priamo na stránkach kníh. Vďaka tejto technológii ceruzka dokáže prečítať text, ktorý je vytlačený v knihe, ale aj ten, ktorý je pod ikonami či obrázkami.

Kúzelné čítanie je určené pre deti v predškolskom veku, ale aj pre staršie deti, no bezpochyby zaujme tiež dospelých. Záleží len na tom, akú knihu si práve vyberiete. Vďaka špeciálnej technológii môžu knihy naplno využívať aj deti v predškolskom veku, ktoré ešte nevedia čítať. Sami si tak môžu „prečítať“ rozprávku alebo sa hravou formou naučiť poznávať farby, číslice, písmená či najrôznejšie tvary. Všetky tieto zručnosti si potom trénujú v zábavných edukačných hrách, ktoré sú tiež súčasťou kníh. Staršie deti a dospelých určite zaujme interaktívny atlas sveta či zvierat alebo kniha na výučbu angličtiny.

Klasická rozprávka O perníkovej chalúpke s krásnymi ilustráciami od detskej ilustrátorky Ladislavy Pechovej by nemala chýbať v žiadnej detskej knižnici.

Rozprávka je nahovorená známymi slovenskými hercami Borisom Farkašom, Annou Šiškovou a Dominikou Zeleníkovou. Kniha je doplnená rôznymi zábavnými úlohami.

Obsah balenia: Elektronická ceruzka Albi, kniha O perníkovej chalúpke, nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním, 10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti

Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.

Rok vydania: 2015 Odporúčaný vek: 3+ Katalógové číslo: 80348 Rozmer: 370×320 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách