Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Rebrík, november 2023

3. číslo, 34. ročník

Don Bosco (2023) • Edícia Časopis Rebrík • Séria Časopis Rebrík 2023/2024 • 3. diel

🍌 Odosielame o 10 dní.
2,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Staňme sa hrdinami s novembrovým Rebríkom

Pozrieme si dobrodružný film, prečítame knihu či komiks o činoch ľudí obdarených superschopnosťami a hneď zatúžime vyliezť na mrakodrap, skočiť z vysokého končiara alebo sa vrhnúť do ohňa a takto sa stať nezabudnuteľnými hrdinami. V skutočnom živote to však nie je také jednoduché. Máme vôbec šancu stať sa hrdinami?

V Téme Hrdinovia dneška na prvej dvojstránke novembrového Rebríka postupne odhaľujeme, že každý deň nám ponúka množstvo príležitostí na hrdinstvo, pretože pravé hrdinstvo sa uskutočňuje vo vernom plnení každodenných maličkostí.

O tom, že hrdinom môže byť aj africký chlapec bez jednej ruky, ktorého pre tento nedostatok odmietali nielen spolužiaci, ale aj učitelia. Fikire, tak sa chlapec volá, nabral odvahu a zabojoval. Ako? Dočítate sa v rubrike Obyčajne výnimoční. Možno aj na vás čaká Cesta hrdinu – stolová hra pre 2 – 6 hráčov, ktorú čitatelia nájdu v strede Rebríka. Hru dopĺňa aj milý príbeh Aj zo mňa môže byť hrdina, ktorý rozpráva o Jankovej ceste od sna k malým hrdinským činom jedného dňa.

Aj Jakub má svojho obľúbeného hrdinu, ktorému sa chce podobať. Je ním blahoslavený Carlo Acutis, ktorý je pochovaný v talianskom Assisi. Jakub sa spolu s rodičmi vybral do Assisi na púť k blahoslavenému Carlovi. O svojich zážitkoch porozpráva vo fotoreportáži Chcem byť ako Carlo.

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 6+ Rozmer: 205×297 mm Počet strán: 32 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách