Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Encyklika pre deti

Prevychovať svet dospelých


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,00€
Zľava 13%
12,18€

Kniha Encyklika pre deti – Prevychovať svet dospelých od Enza Fortunata a Alda Cagnoliho s predslovom Svätého Otca Františka je venovaná deťom aj dospelým a venuje sa tematike ekológie a dôležitosti starostlivosti o nás spoločný domov a všetko stvorenstvo. Vo svojom predslove pápež podčiarkuje naliehavú potrebu reakcie na environmentálne problémy, pričom zdôrazňuje dôležitosť riešenia ekologických problémov v spojení so širšími etickými, kultúrnymi a duchovnými výzvami. Podporuje tiež dialóg medzi generáciami a spoločný záväzok chrániť planétu pre budúce generácie.
Prvá časť je určená dospelým čitateľom a prostredníctvom štyroch kľúčových slov – dediť, spájať, zdieľa, darovať – sa usiluje vysvetliť im dôležitosť výchovy detí na princípoch rešpektu k našej planéte. Druhá časť oslovuje deti priamo prostredníctvom ilustrovaného príbehu rozdeleného do štyroch kapitol. Kniha detského čitateľa učí, že príroda je vzácna pre všetkých a že láska a odpustenie sú silnejšie ako nenávisť a pomsta.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: L'enciclica dei bambini. Rieducare il mondo degli adulti. Rok vydania: 2024 ISBN: 9788081616341 Rozmer: 135×210 mm Počet strán: 80 Väzba: brožovaná Štýl: duchovný, náučný, dobrodružnýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách