Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Čarovná Považská Bystrica a okolie


🍌 Odosielame o 9 dní.
24,95€
Zľava 13%
21,71€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Objavte kúzlo horného Považia zachytené objektívom lokálnych majstrov fotografie v knihe Čarovná Považská Bystrica a okolie.

Každá stránka tejto nádhernej publikácie je svedkom unikátnej krásy regiónu, odvažujúcej sa za hranice obvyklých turistických sprievodcov. Sledujte príbeh prírody a kultúry cez štyri ročné obdobia – od prvého jarného kvetu, cez letnú zeleň, farebnú jesennú paletu až po zimnú pokojnú bielu nádheru. S láskou k detailu, každá fotografia odhaľuje skryté poklady regiónu, vrátane majestátneho Považského hradu a strmej Manínskej tiesňavy, ale aj menej známych, no rovnako očarujúcich kútov horného Považia. Kniha s 168 stranami je vizuálnou oslavou, ktorá rozpráva príbeh cez obrazy a poetické popisy, písané s citom a hlbokým porozumením pre dané miesto.

Texty a popisy sú dvojjazyčné – v slovenčine a angličtine, čo umožňuje zdieľať krásu tohto regiónu aj s medzinárodnými priateľmi. Kniha Čarovná Považská Bystrica a okolie od autora Vladimíra Ručka a ďalších „čarovných“ fotografov je dokonalým darčekom pre milovníkov prírody, fotografov, ako aj pre tých, ktorí hľadajú inšpiráciu alebo chcú preniknúť do duše horného Považia. Nechajte sa uniesť na cestu, kde každá stránka odkrýva nový príbeh a každá fotografia je pozvánkou do sveta, ktorý čaká, aby bol objavený.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 ISBN: 9788081443589 Rozmer: 245×165 mm Počet strán: 168 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina, angličtina

Zaradené v kategóriách