Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Krvná pomsta

Michael ConnellySlovart (2000) • Séria Terry McCaleb • Edícia MW • 1. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,27€

📚Prečítaná za 4,55€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

 Bývalý agent FBI Terry McCaleb dostane infarkt a musia mu transplantovať srdce. Kým sa zotavuje, osloví ho mladá pekná žena Graciela Reversová s tým, že nové srdce a šancu žiť dostal vďaka jej sestre, ktorú zavraždili. Žiada ho, aby túto vraždu vyšetril. McCaleb spočiatku odmieta, pretože si tým môže spôsobiť ťažké, možno až smrteľné zdravotné problémy, no nakoniec sa napriek varovaniam svojej lekárky rozhodne, že Graciele vyhovie.
Smrť Glorie Torresovej, Gracielinej sestry, je na pohľad obyčajná hlúpa náhoda. Spolu s predavačom ju zavraždili počas lúpežného prepadnutia obchodu, v ktorom práve nakupovala. Polícia ju berie za rutinný prípad a vyčkáva, kým vrah zaútočí znova. Aj napriek neochote polície Terry zistí, že došlo k minimálne dvom ďalším vraždám, ktoré spáchal ten istý človek. Keď ich začne vyšetrovať, príde na to, že obete spájal iba fakt, že mali tú istú veľmi vzácnu krvnú skupinu – rovnakú ako McCaleb.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Blood work Rok vydania: 2000 ISBN: 8071454826 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 344 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý

Zaradené v kategóriách