Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Šesť mŕtvych na ceste do Mníchova - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Mario PuzoIkar (2009)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
7,90€
Zľava 35%
5,14€

Román Šesť mŕtvych na ceste do Mníchova sa zaoberá problematikou tajných služieb, politických praktík a úskokov v čase nastupujúcej studenej vojny medzi krajinami východného a západného bloku desať rokov po skončení druhej svetovej vojny v Nemecku.

Michael Rogan, bývalý člen americkej tajnej služby, si zaumienil, že sa poráta s nacistami, ktorí ho v Mníchove krátko pred koncom vojny mučili. Ako šifrant tajnej služby pôsobiaci vo Francúzsku sa dostal do zajatia spolu s tehotnou manželkou, ktorú zabili. On zázrakom prežil a teraz hľadá svojich mučiteľov a katov svojej ženy.

Rogan má geniálnu pamäť a už od detstva bol výnimočný. Vyštudoval kartografiu a teóriu kódov. Neskôr ho povolali do armády, kde sa stal lúštiteľom európskych kódov. Podarí sa mu postupne vyhľadať vojnových zločincov a pomstiť smrť milovanej ženy?

Originálny názov: Six Graves to Munich Rok vydania: 2009 Rozmer: 132×207 mm Počet strán: 150 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: špionážny, mysteriózny, napínavý, historický

Zaradené v kategóriách