Múčniky od výmyslu sveta – ovocné, plnkové, s múkou aj bez múky, každý si vyberie. Cheesecaky a torty na každú príležitosť –... Zobraziť viac
Príbeh o dlhovekej kultúre, ktorá je ukrytá v šálke voňavého horúceho nápoja... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie... Zobraziť viac
Múčniky od výmyslu sveta – ovocné, plnkové, s múkou aj bez múky, každý si vyberie. Cheesecaky a torty na každú príležitosť – na všedné dni, nedeľu či oslavu. Pečivo a chlebíky, ktoré milujete... Zobraziť viac
Pestrá a praktická kuchárska kniha je výnimočná tým, že neobsahuje recepty charakteristické pre určitý región, ale vznikla zozbieraním rodinných receptov jedného rodu... Zobraziť viac
Kniha Celkom ako sen je určená všetkým gurmánom i maškrtníkom, ktorým na tanieri pasuje jedlo plné dobrodružstva, napätia a hlavne hmyzu... Zobraziť viac
Víkend nám ponúka čas na varenie výborných klasických jedál a kulinárskych špecialít. Keď nám však na niekoľkohodinové varenie neostáva čas, urobíme si niečo chutné a jednoduché zo surovín, ktoré doma nájdeme, alebo z takých... Zobraziť viac
Množstvo odskúšaných receptov, vychádzajúcich z tradičnej slovenskej kuchyne... Zobraziť viac
Kniha Najlepšie jedlá na svete alebo Kuchárska kniha aj pre tých, čo vôbec nevedia variť je bohatá na kvalitné domáce recepty, ktoré nesmú chýbať v žiadnej dobrej kuchyni... Zobraziť viac
Kniha Najlepšie jedlá na svete alebo Kuchárska kniha aj pre tých, čo vôbec nevedia variť je bohatá na kvalitné domáce recepty, ktoré nesmú chýbať v žiadnej dobrej kuchyni... Zobraziť viac
Kniha skúma vzťah medzi stravovaním a zdravím. Ponúka zoznam 50 potravín, ktoré by sme mali jesť častejšie, aby sme sa ochránili pred chorobami a udržali si dobré zdravie... Zobraziť viac
Šaláty, nátierky, cestoviny. Kuchárka s množstvom chutných a inšpiratívnych receptov, v ktorej si každá nájde to svoje. Z... Zobraziť viac
Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca stlačená ako placka. Bola jedlom chudobných, dodnes je pokrmom každodenným, nenáročným na prípravu, ale je aj pokrmom sviatočným... Zobraziť viac
Cestoviny varili naše mamy, babičky a prababičky od nepamäti. Tajomstvo prípravy typických jedál, ako sú halušky, pirohy, fliačky, rôzne druhy domácich rezancov sa dedilo a odovzdávalo nasledujúcim generáciám... Zobraziť viac
Víkend nám ponúka čas na varenie výborných klasických jedál a kulinárskych špecialít. Keď nám však na niekoľkohodinové varenie neostáva čas, urobíme si niečo chutné a jednoduché zo surovín, ktoré doma nájdeme, alebo z takých... Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete pravé talianske recepty, vrátane potrebných surovín. Nasleduje podrobný opis na prípravu, sprevádzaný fotografiami. Na konci knihy nájdete aj slovníček pojmov. Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete pravé talianske recepty, vrátane potrebných surovín. Nasleduje podrobný opis na prípravu, sprevádzaný fotografiami. Na konci knihy nájdete aj slovníček pojmov. Zobraziť viac
To najlepšie z múčnikov je už v poradí druhou zbierkou receptov od úspešnej autorskej dvojice Zdenka Horecká a Vladimír Horecký, ktorá vychádza vo vydavateľstve Perfekt. Po kuchárskej knihe To najlepšie z mäsa určenej všetkým milovníkom... Zobraziť viac