Profesorka Katarína Horáková ako mikrobiológička, biochemička a odborníčka na potraviny v knihe vysvetľuje v čom sa väčšina slovenských čitateľov mýli pri oddelenej strave... Zobraziť viac
Táto rozsiahla a hodnotná kniha dáva podrobný návod na to, ako sa zbaviť negatívnej pliagy, ktorá sa rokmi nazbiera v našich telách. Je to návod na to, ako zmeniť svoj život úplne od základu k lepšiemu. Okrem škodlivých vplyvov na... Zobraziť viac
Autorka v knihe ponúka recepty, ktoré zodpovedajú zásadám oddelenej stravy. Ide o pestrý výber jedál, ktoré si môžete pripraviť rýchlo a z lacných a dostupných surovín aj u nás na Slovensku. Recepty sú jednoduché a každého - i náročného - stravníka... Zobraziť viac
Srdce a jeho nepretržitá činnosť počas celého nášho života patrí medzi jeden zo zázrakov prírody. Mnohých určite prekvapí, čo všetko zdravé srdce dokáže v spolupráci so „sieťou života“ – cievami a krvou – tekutinou jedinečných vlastností... Zobraziť viac
Nestor nášho ovocinárstva a tvár slovenských záhradkárov profesor Ivan Hričovský svojim priateľom a priaznivcom už tretiu sezónu za sebou ponúka kalendár plný praktických rád do záhrady. Kalendár na rok 2017 má aj tento rok úžasných 112 strán... Zobraziť viac
Nestor nášho ovocinárstva a tvár slovenských záhradkárov profesor Ivan Hričovský svojim priateľom a priaznivcom opäť ponúka kalendár plný praktických rád do záhrady. V porovnaní s tým, ktorý sme využívali tento rok, má kalendár na rok 2016 až... Zobraziť viac
Nestor slovenského ovocinárstva a záhradkárov profesor Ivan Hričovský svojim priateľom a priaznivcom už siedmu sezónu za sebou ponúka kalendár plný praktických rád do záhrady v mnohotisícovom náklade... Zobraziť viac
Tento jednoduchý praktický pracovný kalendár na rok 2023 má miesto na poznámky pre jednotlivé dni rozdelené podľa času v riadkoch a slovenské menné kalendárium... Zobraziť viac
Knižná publikácia z pera doc. Ing. Ladislava Vargu, PhD., a doc. Dr. Ing. Ladislava Ducsaya informuje čitateľa o najdôležitejších faktoroch prostredia a ich vzájomných súvislostiach, ktoré v rozhodujúcej miere ovplyvňujú príjem živín záhradných plodín... Zobraziť viac
Slovenský stolový kalendár na rok 2021 s množstvom krásnych obrázkov psíkov a cennými radami a návodmi ako vychovávať najobľúbenejšieho priateľa človeka. V kalendáriu, samozrejme, nechýba ani široká paleta mien psov... Zobraziť viac
V časti Ovocinárstvo profesor Hričovský podrobne popisuje požiadavky ovocných druhov na prostredie, podrobne sa venuje problematike podpníkov pre ovocné druhy, ďalej klasickým a súčasným pestovateľským tvarom... Zobraziť viac
Moderná a sviežo napísaná, bohato ilustrovaná kniha obsahuje odpovede takmer 100 otázok od pravidelných návštevníkov najväčšieho slovenského facebookového profilu pre záhradkárov Rady do záhrady profesor Ivan Hričovský... Zobraziť viac
Radosť nám poskytuje každá kvetina, okrasný krík či strom, ktoré s úctou do záhradky sadíme a o ktoré sa v priebehu roka staráme, aby priniesli vytúženú krásu, poskytli životnú energiu, zbavili nás každodenných stresov a potešili našu ubolenú dušu... Zobraziť viac
Rok v zeleninovej záhrade je rovnako ako kniha Rok v ovocnej záhrade každodenný praktický sprievodca skúseného i menej skúseného záhradkára. Autorkou tejto knihy je uznávaná slovenská odborníčka na pestovanie zeleniny profesorka Magdaléna Valšíková... Zobraziť viac
František Janata patrí nepochybne k najznámejším slovenským kulinárskym mágom vôbec. Za celý svoj aktívny profesionálny kuchársky život vykúzlil tisíce a tisíce chutných pokrmov, po ktorých skonzumovaní sa ešte dlho šťastlivci od novozélandského... Zobraziť viac
Ubehli už tri roky od prvého vydania tejto publikácie. Knihy, ktorá sa stretla s úžasnou odozvou u čitateľov všetkých... Zobraziť viac
Nestor slovenského ovocinárstva a záhradkárov profesor Ivan Hričovský svojim priateľom a priaznivcom už štvrtú sezónu za... Zobraziť viac
Pestrý a poučný stolový kalendár na rok 2016, zameraný na zdravý životný štýl. Obsahuje recepty na každý týždeň a rady a odporúčania na témy detoxikácia organizmu, oddelená strava, zdravá strava a pod... Zobraziť viac