Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Veľká knižka - Škôlka pre malých rozprávačov


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
9,99€
Zľava 20%
8,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vitajte v materskej škôlke. Hráme sa tu, učíme sa, tvoríme, beháme po vonku alebo chodíme trebárs na výlety – skrátka, nikdy sa nenudíme. Dobre si popozerajte všetky obrázky až do tých najmenších detailov a bavte sa s nami!

S touto veľkou obrázkovou knižkou prežijete úžasný deň v materskej škôlke, kde je stále živo! Ráno sem mamičky a oteckovia privedú deti a až potom začne tá pravá zábava! Niekto sa hrá, niekto tvorí, iní sa učia, spievajú alebo cvičia. A potom všetci, hurá! von – aj tam totiž čaká plno dobrodružstiev… Čo takto krátky výlet za zvieratkami na farmu? Ale zabudnúť nesmieme ani na povinnosti: pekne sa spoločne najesť, umyť a ísť si po obede zdriemnuť. A na zajtra sa môžeme tešiť na ďalšie stretnutia s kamarátmi. Aj malí čitatelia môžu prežívať škôlkarské dobrodružstvá znova a znova – stačí otvoriť knižku a začať listovať od začiatku!

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Veľká knižka - Škôlka pre malých rozprávačov Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 3+ ISBN: KWV1601SK Rozmer: 260×340 mm Počet strán: 14 Väzba: leporelo Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách