Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Rod plameňov a tieňa

Sarah J. MaasSlovart (2024) • Séria Mesto Luny • 3. diel

🍎 Pripravujeme, vychádza 6. 9. 2024, sú však dostupné iné vydania

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Bryce Quinlanová nečakala, že niekedy uvidí iný svet než Midgard, ale teraz, keď je v ňom, túži len po jednom: vrátiť sa domov. Všetko, čo miluje, je na Midgarde – jej rodina, priatelia, druh. Odkázaná sama na seba v cudzom svete bude potrebovať všetky svoje schopnosti, aby sa jej z neho podarilo dostať. A to nie je vôbec jednoduché, keď netuší, komu môže dôverovať. Hunt Athalar už bol v živote niekoľkokrát na dne, ale tentoraz to vyzerá na najhlbšiu priepasť zo všetkých. Len niekoľko mesiacov mu bolo dopriate užívať si všetko, po čom kedy túžil, a už je znovu v temnici asterov, zotročený a bez akejkoľvek správy o Bryce. Zúfalo jej túži pomôcť, ale kým je vo väzení, ruky má doslova zviazané.

Nenechajte si ujsť sexi, dych vyrážajúce pokračovanie bestsellerov Rod zeme a krvi a Rod nebies a povetria, v ktorom sa Brycein a Huntov svet ocitne na pokraji kolapsu – a jeho budúcnosť leží na ich pleciach.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: House of Flame and Shadow Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055665795 Rozmer: 145×230 mm Počet strán: 848 Väzba: pevná s prebalom Štýl: mysteriózny, romantický, napínavýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách