Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Augustín – Môj život je dobrodružstvo

Životný príbeh veľkého svätca nielen pre deti


🍌 Odosielame o 7 dní.
13,90€
Zľava 20%
11,12€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha Augustín – Môj život je dobrodružstvo je živý a presvedčivý opis života veľkého svätca. Žil v čase vzdialenom od nášho, a aj tak je moderný a nám veľmi blízky. Hovoríme o svätom Augustínovi, cirkevnom otcovi, geniálnom filozofovi, teológovi a biskupovi.

Autorka knihy Raffaella Costová živo a konkrétne rozpráva o Augustínovej ceste. Tá sa totiž v istých ohľadoch podobá ceste mnohých mladých ľudí našej doby. Augustín, vychovávaný matkou Monikou v kresťanskej viere, sa v puberte odvrátil od náboženského života, dokonca sa dostal medzi ezoterických manichejcov. Túžil po šťastí a slobode a odcudzil sa aj Monike. Až ako dospelý sa vracia k viere v Krista.

Ilustrácie Marca Giusfrediho, konfrontácia opisovaných udalostí s aspektmi života dnešných detí, otázky kladené v dialogickom tóne, to všetko pomáha nadviazať kontakt so skúsenosťou dnešných mladých čitateľov. A pritom objaviť Augustína ako živú prítomnosť, ktorá k nám hovorí aj po mnohých storočiach.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Agostino. La mia vita è un'avventura. Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 8-13 ISBN: 9788089994908 Rozmer: 200×200 mm Počet strán: 76 Väzba: pevná Štýl: duchovnýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách