Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Vlčí zámok

Lina FrankováVydavateľstvo Maxim (2021) • Séria Rod von Barevanson • 2. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 27%
9,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

„Pravda je taká, že sme verní ako labute. Hľadáme toho jediného spomedzi všetkých...“

A preto je pre Barevansona ťažké nájsť novú lásku. Barevansonovci, starobylý grófsky rod plný mizantropov a rodených introvertov, postihujú nešťastia i kliatby. A aj keď si moderná aristokracia stále žije na vysokej nohe, šťastie sa kúpiť nedá.
Kasandra, rovnako ako každý z jej rodiny, nemá v obľube „votrelcov“. No keď stráca patronát nad Ústavom archeológie, ktorý je pre Barevansonovcov cenný, neostáva jej iné, ako otvoriť komnaty svojho neogotického zámku dvom archeológom bažiacim po výskume.
Jedným z nich je zvláštny bielovlasý muž, ktorý má nad ňou od prvého okamihu magickú moc. Je to potláčaná vášeň alebo klíčiace šialenstvo?
Keď sa v smutne prázdnom zámku, ktorý obýva len mladá vdova a jej krehký brat, začnú objavovať desivé vlčie preludy, nik sa viac necíti v bezpečí. Takmer každému dýcha na krk nielen minulosť, bolestivo nenaplnené túžby, strach zo samého seba... ale aj čosi oveľa záhadnejšie...

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788089967773 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 312 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách