Lieskovcová nátierka, ktorú budete radšej jesť lyžicou, ako si ju po troškách natierať. Chápeme. Skromnosť a pôžitok sa totiž takmer nedajú skombinovať. Základom nátierky je 45% lieskovcov, ktoré sú čerstvo upražené a pomleté priamo u nás... Zobraziť viac
Aj klasika môže byť výnimočná. Vysokokvalitná mliečna čokoláda obsahuje 33,66% kakaovej sušiny, 100% kakaové maslo a prírodnú vanilku... Zobraziť viac
Horká čokoláda s posypom. Čo je to 200g čokolády? To sú stovky sekúnd pôžitku s okrúhlymi mandalami. Horká čokoláda je vyrobená z kakaa Fino de Aroma a v kombinácii so sušeným ovocím alebo scukornatenými lupeňmi kvetov vyberanýc... Zobraziť viac
Mliečna a horká čokoláda s posypom.Čo je to 200g čokolády? To sú stovky sekúnd pôžitku s okrúhlymi mandalami. S mliečnou aj horkou chuťou v jednom balení. Čokoláda je vyrobená z kakaa Fino de Aroma a v kombinácii so sušeným ovocím alebo... Zobraziť viac
Čokoláda pre naozajstných vychutnávačov je len jedna. Obsahuje minimálne 53% kakaovej sušiny a 100% kakaové maslo, čím jej patrí čestné miesto medzi vysokokvalitnými horkými čokoládami... Zobraziť viac
Chladivý éter sviežej mäty a smotanová jemnosť čokolády vás zaručene nenechajú chladnými k tomuto výnimočnému pôžitku. Nechajte rozpustiť na jazyku hoci ten najmenší kúsok a čaká vás chuť, ktorá trvá, trvá a trvá... Zobraziť viac
Biela čokoláda bola vždy tak trochu iná. Platí to aj v prípade extra krémovej bielej čokolády s obsahom minimálne 25% kakaovej sušiny a 23% mliečnej sušiny. Jej vyrovnaná chuť s jemným nádychom karamelu je zárukou toho... Zobraziť viac
Mandle v mandľovom nugáte a karamelovej čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Almonds vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Začíname pražením sicílskych mandlí priamo v našej... Zobraziť viac
Naše tabuľkové čokolády nie sú podľa bežných tabuliek. Sú ručne robené a neobsahujú nič navyše. Kakaové bôby sami spracovávame od oberania zo stromov až po praženie a výrobu kakaovej hmoty. Pracujeme výhradne s kakaom Fino de Aroma a odrodami... Zobraziť viac
Neodolateľné guľôčky jemnej čokolády so šťavnatou plnkou. Oddajte sa explózii chutí a budete mať pocit, že svet je krajší. Kokos, malina, mango, orieškový krém – pre každého niečo... Zobraziť viac
Bohatá chuť krémového karamelu na jazyku a nezbedné chrumkanie pri každom zahryznutí. Nikdy neviete či v jemnosti karamelovej čokolády zaiskrí zrnko soli, alebo vás na jazyku pošteklí oriešková chuť pražených pekanov a pohánky... Zobraziť viac
Stačí poznať tri veci. Nič viac. Lieskové orechy, cukor z kokosového kvetu a postup, ako ich spracovať. Výsledok je lieskovcová nátierka, ktorú budete radšej jesť lyžicou, ako si ju po troškách natierať. Niet sa čomu čudovať, lebo skromnosť a... Zobraziť viac
Nemáte toľko prstov, aby ste na nich porátali koľko kúskov sviežich malín sa nachádza v každom čriepku tejto mliečnej čokolády. Naplní vám zmysly iskriacou explóziou chutí, ktoré doznievajú dlhšie ako by ste čakali. Jediný kúsok tejto čokolády vydá... Zobraziť viac
Prenikavá vôňa týchto čokoládových čriepkov priam vyvoláva v ústach fantómovú chuť čokolády skôr, ako si do nich vložíte hoci ten najmenší kúsok. Chuť prichádza v dvoch rovinách – sýto čokoládová s ovocným podtónom z topiacich sa čriepkov a... Zobraziť viac
Vysokokvalitná mliečna čokoláda s luxusným posypom. V balení je ich osem a každá má na sebe lieskový orech, pekanový orech, mandľu a sušený physalis. Taká je Mandala Jubilee. Mliečna 40% čokoláda je vyrobená z prémiového kakaa Fino de Aroma a... Zobraziť viac
Kakaové bôby Criollio a Trinitario z oblasti Thumaco v horkej čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Bean Dark vznikajú postupným obaľovaním do chrumkava upražených bôbov, vrstva po vrstve,... Zobraziť viac
Keď jete dražované produkty, akoby ste jedli čas. Lebo trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Vznikajú postupným obaľovaním orechov, bôbov, kávy alebo ovocia v čokoláde, pomaly a rovnomerne, vrstva po vrstv... Zobraziť viac
Lieskovcová nátierka, ktorú budete radšej jesť lyžicou, ako si ju po troškách natierať. Chápeme. Skromnosť a pôžitok sa totiž takmer nedajú skombinovať. Základom nátierky je 45% lieskovcov, ktoré sú čerstvo upražené a pomleté priamo u nás... Zobraziť viac
Lieskovcová nátierka, ktorú budete radšej jesť lyžicou, ako si ju po troškách natierať. Chápeme. Skromnosť a pôžitok sa totiž takmer nedajú skombinovať. Základom nátierky je 45% lieskovcov, ktoré sú čerstvo upražené a pomleté priamo u nás... Zobraziť viac
Neodolateľné guľôčky jemnej čokolády so šťavnatou plnkou. Oddajte sa explózii chutí a budete mať pocit, že svet je krajší. Kokos, malina, mango, orieškový krém – pre každého niečo... Zobraziť viac